Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az alábbi cipőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az alábbi cipőre azt mondja, hogy ribancos, mert magas, és nem vehetem meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés

amúgy az enyém szandál, csak szandál képet nem találok, de valami ilyesmi

[link]

2011. júl. 19. 20:03
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
amúgy megvettem, jelenleg azon pampog, hogy fel ne merjem venni.
2011. júl. 20. 18:44
 22/55 napietus ***** válasza:
78%
a pasid egy bolond. cipőtől függetlenül lapát. ilyenen cirkuszolni...hisztis ovis kislány, két atyai hiányzik neki, meg egy hideg zuhany.
2011. júl. 20. 18:45
 23/55 csokeee ***** válasza:
100%
nehogy már megtiltsa egy pasi a nőnek,hogy azt vegyen fel amit akar ! ha tetszik vedd meg ! max amikor vele vagy akkor majd nem veszed fel oszt kész
2011. júl. 20. 19:43
 24/55 A kérdező kommentje:

találtam egy jobb oldalt, ami mégjobban hasonlít ahhoz, amit megvettem!!!!

úgy nézzétek, hogy úgy néz ki, ez miatt leszek kidobva, mert nem hagyom magam zsarolni, azért is hordani fogom, nehogymá

[link]

2011. júl. 21. 10:46
 25/55 A kérdező kommentje:
csak az enyém pántja fekete és csak egy csík
2011. júl. 21. 10:47
 26/55 napietus ***** válasza:
ne legyél kidobva, dobjad Te a pasid. szerintem...
2011. júl. 21. 10:48
 27/55 A kérdező kommentje:

ő jelenleg ott tart, hogy tisztára beleéli magát a szakításba.

olyanokat ír, ha most nem látná senki, sírna.

én meg jelenleg olyanokat írok neki, hogy ezt magában kell eldöntenie, én nem megyek le dedoszintre, hogy ilyenen vitázzak, és egy cipő miatt így kikészülni, szerintem nem normális dolog.

2011. júl. 21. 10:56
 28/55 napietus ***** válasza:
100%
igazad van szerintem. a pasid infantilis, ráadásul még erőszakos is, mint a piaci légy.
2011. júl. 21. 10:58
 29/55 anonim ***** válasza:
4%
megérte megvenni ezt a borzalmas cipőt, amiért még a kapcsolatod is tönkremegy?:/ mellesleg én ilyenért pénz ki nem adtam volna, még ha ingyen vágják hozzám akkor sem kéne...
2011. júl. 21. 13:04
 30/55 napietus ***** válasza:
91%
nekem sem tetszik ez a cipő, de nem is erről van szó, ahnem arról a hisztis, öntelt, pofátlan gyerekről, aki férfinak képzeli magát, és akivel a kérdező jár.
2011. júl. 21. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!