Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan fáj a szívem ezekért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan fáj a szívem ezekért ennyire?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már,hogy mikor a párommal összevesztünk,ő olyanokat mondott,idézem:"azt hiszem,nem szeretlek"..:/meg olyat mondott,hogy testileg másra vágyik..(akiket a múltjából ismert,de én eltiltottam tőlük(1-2 emberről van szó),mert többsége kétszínű.Hát meg még volt olyan apróság,hogy "játékból" járt mással,mikor velem is járt..:( ez annyira rosszul esik..mert úgy érzem,mindent megadok neki.Itt lehetett egy hétre,mert elengedte az anyja,engem meg nem engednek oda(messze van tőlünk,és én 4 évvel fiatalabb vagyok nála).:/ meg volt olyan,hogy egy másik csajt becézgetett,engem meg szinte sosem.:/ Nem tudom elfogadni,hogy sokszor másra fekszik rá álmában is..:( igaz h rólam is álmodik,de ezt akkor sem kéne..én sem álmodok mással..csak annak örülhetek,hogy elmondja és nem egy sunyi.Azt mondta,hogy sosem csalt meg(10 hónapja járunk,12 hónapja ismerem lassan)..:/:( szeretem,imádom..nagyon..:( és fáj a szívem egyszerűen.Ez akkor az a nagy szerelem?=/ hát nekem nem olyan jó érzés,mert fájdalmas..:( azt mondják,hogy nincsen rózsa tövis nélkül.. de ezek már nem tövisek szerintem,hanem szegek..:/
2011. júl. 18. 19:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%

"Nyilván túlélném:) de jóval értelmetlenebb lenne az életem,sajnos..:( Mit szeretek?:/ azt,hogy kedves,aranyos,vicces..:/ pont egy ilyen társra vágytam.

Én egy őrült,szerelmes tini vagyok,aki imádja a párját..:/"

Kedves, aranyos, vicces? Társra? Miről beszélsz, már ne haragudj? Ez nem erről szól. Ő a te pasid vagy fiúd, de hogy nem a társad, az fix. Majd rájössz. Tudod, te mit jelent a "társ" szó? Nézz utána!

Nézd, te kérdezted a véleményünket, mi meg elmondjuk. De látom, nem tetszik, hogy a szemedbe mondják, hogy nem vagy más, csak egy lábtörlő; miközben a pasid "néha nem szeret", meg másra vágyik. Érett fejjel rájössz majd, hogy az igazi szerelem, az, hogy két ember valódi társa egymásnak, az ezektől fényévnyire van. Korlátozások, féltékenységek? Gondolom, akkor a bizalom sincs meg. De anélkül mit ér egy kapcsolat?

2011. júl. 18. 19:42
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

"A kérdés.. szóval jogos,hogy ez ennyire fáj?:( most meg ne kezeljetek egy hülye,szerelmes tinédzserként..kérlek..:("

Könyörgöm, hogy kezeljünk, ha egyszer az vagy?

Amúgy a kérdésre válaszolva: nem, nem jogos, teljesen természetes, hogy egy kapcsolatban az egyik fél rendszeresen megbántja, kihasználja és nem tiszteli a másikat. Ettől lesz az ember boldog. Véletlenül sem amiatt, ha olyasvalaki van mellettünk, akinek csak mi létezünk, mi vagyunk a legfontosabbak, és aki mindig szeret, még a veszekedések alkalmával is. Nos, szerinted? :-))))

2011. júl. 18. 19:46
 23/27 anonim ***** válasza:
amiatt=attól
2011. júl. 18. 19:47
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem jogosan, mert magadnak csinálod a problémát. Te egy mazochista, ő meg egy szadista lelkileg. Ne hagyd ott, tökéletes pár vagytok, kiegészítitek egymást.
2011. júl. 18. 19:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Ti most komolyan ennyire hülyék vagytok? SZERETEM őt.Mit nem fogtok fel ezen? Mindent megteszek érte. És nem hagyom el...a kedvetekért SEM. Ugy hogy fogjátok már be kösz.:D

Jó lenne már...-.- idegesitőek vagytok. NE forditsátok ellenem, mert ha ő elhagy én abba belehalok. ugy hogy haggyátok abba

2011. júl. 18. 19:56
 26/27 A kérdező kommentje:
A másikon meg valami 52%-os idióta írogat.. de miért másol be?:O sz.rkeverő..állítom az a bizonyos csaj az,akire rámászott álmában..vagy egy másik profil..
2011. júl. 18. 20:13
 27/27 anonim ***** válasza:
o.o mi van már itt xP milyen 52%os?:P amúgy nem hiszem, van így is elég sz*rkeverő, lehet h másik az :P
2011. júl. 18. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!