Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan fáj a szívem ezekért ennyire?
"Nyilván túlélném:) de jóval értelmetlenebb lenne az életem,sajnos..:( Mit szeretek?:/ azt,hogy kedves,aranyos,vicces..:/ pont egy ilyen társra vágytam.
Én egy őrült,szerelmes tini vagyok,aki imádja a párját..:/"
Kedves, aranyos, vicces? Társra? Miről beszélsz, már ne haragudj? Ez nem erről szól. Ő a te pasid vagy fiúd, de hogy nem a társad, az fix. Majd rájössz. Tudod, te mit jelent a "társ" szó? Nézz utána!
Nézd, te kérdezted a véleményünket, mi meg elmondjuk. De látom, nem tetszik, hogy a szemedbe mondják, hogy nem vagy más, csak egy lábtörlő; miközben a pasid "néha nem szeret", meg másra vágyik. Érett fejjel rájössz majd, hogy az igazi szerelem, az, hogy két ember valódi társa egymásnak, az ezektől fényévnyire van. Korlátozások, féltékenységek? Gondolom, akkor a bizalom sincs meg. De anélkül mit ér egy kapcsolat?
"A kérdés.. szóval jogos,hogy ez ennyire fáj?:( most meg ne kezeljetek egy hülye,szerelmes tinédzserként..kérlek..:("
Könyörgöm, hogy kezeljünk, ha egyszer az vagy?
Amúgy a kérdésre válaszolva: nem, nem jogos, teljesen természetes, hogy egy kapcsolatban az egyik fél rendszeresen megbántja, kihasználja és nem tiszteli a másikat. Ettől lesz az ember boldog. Véletlenül sem amiatt, ha olyasvalaki van mellettünk, akinek csak mi létezünk, mi vagyunk a legfontosabbak, és aki mindig szeret, még a veszekedések alkalmával is. Nos, szerinted? :-))))
Ti most komolyan ennyire hülyék vagytok? SZERETEM őt.Mit nem fogtok fel ezen? Mindent megteszek érte. És nem hagyom el...a kedvetekért SEM. Ugy hogy fogjátok már be kösz.:D
Jó lenne már...-.- idegesitőek vagytok. NE forditsátok ellenem, mert ha ő elhagy én abba belehalok. ugy hogy haggyátok abba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!