Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan fáj a szívem ezekért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan fáj a szívem ezekért ennyire?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már,hogy mikor a párommal összevesztünk,ő olyanokat mondott,idézem:"azt hiszem,nem szeretlek"..:/meg olyat mondott,hogy testileg másra vágyik..(akiket a múltjából ismert,de én eltiltottam tőlük(1-2 emberről van szó),mert többsége kétszínű.Hát meg még volt olyan apróság,hogy "játékból" járt mással,mikor velem is járt..:( ez annyira rosszul esik..mert úgy érzem,mindent megadok neki.Itt lehetett egy hétre,mert elengedte az anyja,engem meg nem engednek oda(messze van tőlünk,és én 4 évvel fiatalabb vagyok nála).:/ meg volt olyan,hogy egy másik csajt becézgetett,engem meg szinte sosem.:/ Nem tudom elfogadni,hogy sokszor másra fekszik rá álmában is..:( igaz h rólam is álmodik,de ezt akkor sem kéne..én sem álmodok mással..csak annak örülhetek,hogy elmondja és nem egy sunyi.Azt mondta,hogy sosem csalt meg(10 hónapja járunk,12 hónapja ismerem lassan)..:/:( szeretem,imádom..nagyon..:( és fáj a szívem egyszerűen.Ez akkor az a nagy szerelem?=/ hát nekem nem olyan jó érzés,mert fájdalmas..:( azt mondják,hogy nincsen rózsa tövis nélkül.. de ezek már nem tövisek szerintem,hanem szegek..:/
2011. júl. 18. 19:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Elhagytad a büszkeséged, tudod ha valakit lábtörlőnek lehet használni meg is teszik. ezek után úgy dobd ki, mint a huzat.
2011. júl. 18. 19:08
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, amit veled tesz, de szerintem neked nem ez volt a nagy szerelem. Én a helyedben elfelejteném. Remélem találsz nála ezerszer jobbat és boldog leszel!
2011. júl. 18. 19:09
 3/27 A kérdező kommentje:
De segítsetek,mert szeretem nagyon és amúgy megérdemli a bizalmat,meg normális velem..:( de ilyeneket mond,ami nagyon fáj.Mikor én kaját,pénzt adtam neki itthon és nálunk volt egy hetet,akkor semmi baj nem volt!Haza ment,erre itt van,már megint másról álmodik.Nem merek én már semmit lépni,mert megszakadna a szívem,ha elhagynám.Minden exét utálja(őket jogosan,mert szemetek voltak),engem is megutálna.:( és én ezt nem akarom,mert imádom,meghalok érte.:(
2011. júl. 18. 19:12
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Ne hagyd magadat kihasznàlni, nem érdemel meg téged. Még ràaadàsul mindent megteszel neki, na ez is nagy baj, elmérte melletted a farkàt.
2011. júl. 18. 19:13
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Csodálkozol, hogy az exei szemetek voltak? Normális? Ez nem normális, ha ilyeneket mond, akkor téged nem szeret.
2011. júl. 18. 19:15
 6/27 anonim ***** válasza:
87%
Pedig el kell hagynod tudja, hogy szereted,azért megtesz melletted mindent. Tedd próbàra, hogy szakitasz vele, akkor majd ràjössz, hogy kellesz neki vagy nem.
 7/27 A kérdező kommentje:

Nem hagynám én magam,mondom neki elégszer,hogy több fájdalmat már ne okozzon..:(

De hát nem hat rá..:/ nem értem amúgy ezt.Lehet,hogy én is hibáztam ott,hogy nem mondtam neki ilyeneket?

Tegyem féltékennyé?Mert nagyon azzá tudnám tenni.Könnyen..:/ csak ez meg olyan ovis módszernek tűnik nekem.

8/27 anonim ***** válasza:
87%
Én megértelek, tudom, mennyire rossz ez, átéltem már kísértetiesen hasonlót... De most az egyszer vegyél erőt magadon és ne a szivedre, hanem az eszedre hallgass. Neked ez csak szenvedés. Olyan szinten kihasznál téged, hogy az már pofátlan. Küldd el, és ébredj rá, mennyire semmit nem ér mint ember. Csak kihasznál téged, és egyáltalán nem szeret úgy, mint te őt. Hagyd ott.
 9/27 A kérdező kommentje:

Hiába használ ki,ha kihasznál.. de én szeretem,basszus,hogy szakítanék már vele?:(

Köszi a válaszokat,egyébként hasznosak:D ment a zöld kéz mindenkinek;)

Ha ötvenszer nem hallgattam végig,akkor egyszer sem:

http://www.youtube.com/watch?v=t7aZJQVch10&feature=related

2011. júl. 18. 19:18
 10/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha átvinne hozzád egy lányt és a szemed előtt lenne vele, otthagynád?
2011. júl. 18. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!