Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan fáj a szívem ezekért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan fáj a szívem ezekért ennyire?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már,hogy mikor a párommal összevesztünk,ő olyanokat mondott,idézem:"azt hiszem,nem szeretlek"..:/meg olyat mondott,hogy testileg másra vágyik..(akiket a múltjából ismert,de én eltiltottam tőlük(1-2 emberről van szó),mert többsége kétszínű.Hát meg még volt olyan apróság,hogy "játékból" járt mással,mikor velem is járt..:( ez annyira rosszul esik..mert úgy érzem,mindent megadok neki.Itt lehetett egy hétre,mert elengedte az anyja,engem meg nem engednek oda(messze van tőlünk,és én 4 évvel fiatalabb vagyok nála).:/ meg volt olyan,hogy egy másik csajt becézgetett,engem meg szinte sosem.:/ Nem tudom elfogadni,hogy sokszor másra fekszik rá álmában is..:( igaz h rólam is álmodik,de ezt akkor sem kéne..én sem álmodok mással..csak annak örülhetek,hogy elmondja és nem egy sunyi.Azt mondta,hogy sosem csalt meg(10 hónapja járunk,12 hónapja ismerem lassan)..:/:( szeretem,imádom..nagyon..:( és fáj a szívem egyszerűen.Ez akkor az a nagy szerelem?=/ hát nekem nem olyan jó érzés,mert fájdalmas..:( azt mondják,hogy nincsen rózsa tövis nélkül.. de ezek már nem tövisek szerintem,hanem szegek..:/
2011. júl. 18. 19:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Az első reakcióm az lenne,hogy igen,ott hagynám..:/

Aztán a második,hogy felhívjam telefonon..:(

2011. júl. 18. 19:23
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Ezt írod:

"Nem hagynám én magam,mondom neki elégszer,hogy több fájdalmat már ne okozzon..:(

De hát nem hat rá..:/ nem értem amúgy ezt."

Én meg értem. Ez a fiú nem szeret téged, fogd már fel! Itt áradozol a fórumon, hogy így szereted meg úgy szereted, de arról egy szó sem esik, hogy ő szeret-e téged. Persze, mert nem szeret! Amikor pénzt meg kaját adtál neki, akkor minden rendben volt? Igen? Ugye most csak viccelsz?

Hány éves vagy, kérdező? Mert így egy felnőtt, érett, önbecsüléssel rendelkező ember nem viselkedik. Igen, én is átéltem már azt, milyen amikor szeretek, és nem viszonozzák, de mindennek van határa. A végtelenségig kihasználnak, de te "nem élnéd túl, ha szakítanátok". Elárulok valamit: túlélnéd. Amúgy mit szeretsz te ebben a fiúban? Meg tudod fogalmazni?

Amúgy meg ha nem szakítasz vele, akkor meg is érdemled, hogy így viselkedjen veled. Nagyon buta vagy! Mert ahogy írod, ez többször így van, nem egyszeri alkalomról van szó.

2011. júl. 18. 19:23
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

juj kicsit hasonló helyzetben vagyunk o.o és pont ezt a számot hallgattam én is =/

amúgy persze nagyon rossz amit csinál veled =/ és ez nem lesz jobb, az emberek ritkán változnak. sztem már az is gáz h te "tartottad el" amíg ott volt..

2011. júl. 18. 19:26
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Olvasva a 19:23-as válaszodat, csak annyit tudok mondani: jó szenvedést! Reménytelen eset vagy és mérhetetlenül ostoba.

Ja, és ha te nem hagyod ott, előbb-utóbb ő fog téged, erre készülj fel! Nem csak, hogy nem szeret, nem is tisztel,sem nőként, sem emberként.

"Igazad van", jó dolog lábtörlőnek lenni, hajrá! Nem tudom, hány éves vagy, de egyszer majd rájössz, hogy az, hogy "nagyon szeretem", egy kapcsolathoz édeskevés.

2011. júl. 18. 19:28
 15/27 A kérdező kommentje:

"A végtelenségig kihasználnak, de te "nem élnéd túl, ha szakítanátok". Elárulok valamit: túlélnéd. Amúgy mit szeretsz te ebben a fiúban? Meg tudod fogalmazni? "

Nyilván túlélném:) de jóval értelmetlenebb lenne az életem,sajnos..:( Mit szeretek?:/ azt,hogy kedves,aranyos,vicces..:/ pont egy ilyen társra vágytam.

Én egy őrült,szerelmes tini vagyok,aki imádja a párját..:/

2011. júl. 18. 19:31
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
Na jó ebből elég...Most mi a fenének kell elbizonytalanitani őt? Szeretem az életemnél is jobban és NEM hsaználom ki .... Nem elég hogy ennyire féltékeny még ti is beszélltok hogy elhaggyon? Hát nem fogom hagyni. Szeretem őt és nem hagyom hogy ilyen idióták közénk álljanak. Őt elengedem mindenhova hiába szakadok meg a hiányában, ő engem sehova nem enged. Miatta vagyok itthon várok rá ha lemegy. És IMÁDOM őt. Enniy haggyátok abba...
2011. júl. 18. 19:31
 17/27 A kérdező kommentje:
Okkal nem engedem..
2011. júl. 18. 19:33
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó te vagy az a jó madár?
2011. júl. 18. 19:33
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Ja bocs újra olvastam.
2011. júl. 18. 19:34
 20/27 A kérdező kommentje:
A kérdés.. szóval jogos,hogy ez ennyire fáj?:( most meg ne kezeljetek egy hülye,szerelmes tinédzserként..kérlek..:(
2011. júl. 18. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!