Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerényebb lányok vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényebb lányok vannak még a világon? 16/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én is szeretnék már végre egy barátnőt, akivel együtt lehetek elmehetek vele sétálni, szórakozni.

Nemrég olvastam itt egy srác írását nekem is hasonló hasonló a helyzet :)

Ami úgy néz ki, hogy szeretet hiányom van amit nem nagyon mutatok ki és 10-11 éves koromba kezdtem el gyúrni most pedig egy kis küzdősportot is beleiktattam amit az utcán sajátítok el, mindezt azért csinálom, mert a szerelmi hiányt itt vezetem le.

Nem voltam még bulikba azt mondják ott lehet csajozni csak az az igazság nem 1 éjszakás csajt akarok, ha nem tényleg egy normális kedves barátnőt....

2011. júl. 18. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

Persze biztos jobb nekem nem kettő nem három kell csak egyetlen 1, de nehezen akar össze jönni :S

Itt nem élnek szerény lányok :((((

2011. júl. 18. 19:47
 62/74 anonim ***** válasza:
pest megye se maga a paradicsom ilyen szempontból xd
2011. júl. 18. 19:50
 63/74 anonim ***** válasza:
Majd biztos lesz valaki :) és vagy 5 lány van itt aki írt ide :) írj nekik :) és még ha egy várossal odébb is lakik egy találkozót megér :) és ha meg érzed hogy neked tetszik és neki is tetszel akkor utána mindenképpen megéri találkozni :) lehet hogy kicsit drága....de egy társ aki szeret az mindent megér nekem :)
2011. júl. 18. 19:50
 64/74 A kérdező kommentje:
De igen mindent megér egyébkén manapság mindenhez pénz kell, ha kifogysz belőle halott vagy :D
2011. júl. 18. 19:55
 65/74 anonim ***** válasza:
hát igen :P de ha jó korán elindulsz mehetsz gyalog is :D max éjfélkor elindulsz és kettőre odaérsz a találkára :D de akk a buszt/kocsit cipőre költöd :D
2011. júl. 18. 20:00
 66/74 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok szegény xd én csak ismertettem az élet 1. számú fontos dolgát :D

Gondoljatok csak bele, ha kiszállok egy szakadt rongy ruhában egy vadi új Mustangból egy köteg 20.000-ssel és a számlámon is milliárdok hevernének akkor tuti, hogy ha oda mennék a legközelebbi csajhoz akkor eljönne velem bárhova :D

2011. júl. 18. 20:07
 67/74 anonim ***** válasza:
igen de olyat az út mellett is találsz olcsóbban ;)
2011. júl. 18. 20:28
 68/74 A kérdező kommentje:

Jó jó okés ez csak egy példa volt a pénz fontosságára :)

Nem hiszem el, hogy van olyan lány akit ez nem érdekelne hisz ez is egy biztonságot jelent :)

2011. júl. 18. 20:42
 69/74 anonim ***** válasza:

Vannak még ilyen 16 éves fiúk ??

Örülj neki hogy ilyen vagy !

A jövőbeli barátnőd meg szerencsés lesz :)

2011. júl. 18. 20:47
 70/74 anonim ***** válasza:
16L lemaradt :)
2011. júl. 18. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!