Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerényebb lányok vannak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényebb lányok vannak még a világon? 16/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én is szeretnék már végre egy barátnőt, akivel együtt lehetek elmehetek vele sétálni, szórakozni.

Nemrég olvastam itt egy srác írását nekem is hasonló hasonló a helyzet :)

Ami úgy néz ki, hogy szeretet hiányom van amit nem nagyon mutatok ki és 10-11 éves koromba kezdtem el gyúrni most pedig egy kis küzdősportot is beleiktattam amit az utcán sajátítok el, mindezt azért csinálom, mert a szerelmi hiányt itt vezetem le.

Nem voltam még bulikba azt mondják ott lehet csajozni csak az az igazság nem 1 éjszakás csajt akarok, ha nem tényleg egy normális kedves barátnőt....

2011. júl. 18. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :) aranyos az mindenképpen :) romantikus az már inkább csak ha kettesben vagytok :)
2011. júl. 18. 18:45
 22/74 anonim ***** válasza:
amúgy ez a kedves visszahúzódó szerény lány nem ad valami tippet hogy mégis hol keressek hasonló csajt ? :D:
2011. júl. 18. 18:46
 23/74 anonim ***** válasza:
ez a kedves szerény visszahúzódó lány szerintem én akarok lenni :D de inkább férfi :D és én például a legmélyebb fiú lány barátságomba mélyültem bele :) persze nem tudatosan csak szerelmes lettem :)
2011. júl. 18. 18:48
 24/74 A kérdező kommentje:

Meg amúgy szerintem semmi gond nem lenne a lányokkal, ha szerények lennének ezt az összesre értem :D

Szerintem ők a legaranyosabbak imádni valóak!

Csak több lenne :)

2011. júl. 18. 18:52
 25/74 anonim ***** válasza:
omg bocs nem tudtam hogy fiú vagy xDD de nekem egyetlen lány barátom sincs :( ők nem keresik a társaságom és akkor én se megyek oda hozzá, meg félénk is vagyok és itt kezdődik a baj ...:(
2011. júl. 18. 18:53
 26/74 anonim ***** válasza:
Valahol biztos!
2011. júl. 18. 18:53
 27/74 A kérdező kommentje:
Jaja velem is a a baj, hogy nem merek lépni, mert félek :S
2011. júl. 18. 18:55
 28/74 anonim ***** válasza:
őőőőő.....akkor próbáld meg úgy hogy osztályon belül is akár ;) nekem is olyan az összes fiú lány barátságom :) osztályon belül biztos an olyan fiú barátod akinek van lény barátja :) és ha ők beszélgetnek akkor odamehetsz bekapcsolódni és nem leszel egyedül :) aztán később már természetes lesz h odamész a lányhoz ;)
2011. júl. 18. 18:56
 29/74 A kérdező kommentje:

Persze csak gépészszakra járok és csak 2 csaj osztálytársam van.

Nekem nem jönnek be, de merek velük beszélgetni de idegenebbel már más a helyzet :(

2011. júl. 18. 18:58
 30/74 anonim ***** válasza:
ez jó ötlet csak 5 csaj van osztályba abból 2 nek barátja a többi meg nem olyan akit keresek :S
2011. júl. 18. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!