Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb lányok vannak még a világon? 16/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én is szeretnék már végre egy barátnőt, akivel együtt lehetek elmehetek vele sétálni, szórakozni.
Nemrég olvastam itt egy srác írását nekem is hasonló hasonló a helyzet :)
Ami úgy néz ki, hogy szeretet hiányom van amit nem nagyon mutatok ki és 10-11 éves koromba kezdtem el gyúrni most pedig egy kis küzdősportot is beleiktattam amit az utcán sajátítok el, mindezt azért csinálom, mert a szerelmi hiányt itt vezetem le.
Nem voltam még bulikba azt mondják ott lehet csajozni csak az az igazság nem 1 éjszakás csajt akarok, ha nem tényleg egy normális kedves barátnőt....
2011. júl. 18. 18:21
41/74 anonim válasza:
hát én Szolnokon lakok de ismerkedhetnénk:D
19:02-es voltam
42/74 A kérdező kommentje:
Rendben ha gondolod 19:02-es :)
groff93@gmail.com-ra tudsz küldeni emailt vagy fb-n Gróf Gábor a rendes nevem :)
2011. júl. 18. 19:14
43/74 anonim válasza:
nah látod :D akkor máris egy lépéssel közelebb vagy :) beszélgessetek...ismerkedjetek....beszéljetek meg egy találkozót :) és nem szégyen az hogy még nem volt barátnőd :) igaz hogy én még fiatal vagyok...éretlen....taknyos 14 éves köjök...novemberben 15 :D igaz hogy 25-30 éves fejjel gondolok az ilyenekre :D de istenem :P ilyenkor kapott el a szerelem :)
44/74 anonim válasza:
Nagyszerű, hogy így megosztod ennyi idegen ember előtt, h ki vagy. Gratuka.
45/74 anonim válasza:
19:16-os most ebben mi a rossz???? ha felmész facebook-ra akkor rákereshetsz akárkire és megnézheted hogy van e barátnője :P ő ismerkedni szeretne ahhoz pedig nem árt tudni a másik nevét :) énis kiirtam volna :)
46/74 A kérdező kommentje:
Amúgy nem érdekes aki ismer az kedvel, szeret bízik bennem ;)
2011. júl. 18. 19:19
47/74 anonim válasza:
öreg mekkora szerencsés vagy kiraktad ezt a kérdést és máris 2 csajjal ismerkedsz :D máskor nemigen szokták felajánlani hogy küldhetsz levelet :D
48/74 anonim válasza:
zóna pocok....nemcsak a kérdezőnek írtam amit írtam :D teis megfogadhatod őket ;)
49/74 anonim válasza:
igen de a kérdezőnek írták hogy küldhet levelet :) lehet felkéne tenni ugyanezt a kérdést pár nap múlva XXxd
50/74 anonim válasza:
szerintem nyugodtan írhatsz te is :) mert ha messze lakik a kérdezőtől??? és hozzád közel??? :) amugy meg mindenkinek írhatnál aki ide írta hogy ő olyan :) mert szerintem nem reklámozná ha nem akar vagy vár valamit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!