Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lenne annyi pénz a világon amiért lemernétek szólitani egy lányt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 19:52
1/26 BlackSword válasza:
Attól függ??? Ha a lánnyal nincs gond, akkor miért ne??? Kövesd a 11. parancsolatot!!! "Csapj le, mielőtt felebarátod lecsap!"
2/26 anonim válasza:
Nagyon nagy összegnek kell lennie, hogy leszólítsam:D Még csak a szemükbe sem merek nézni, akkora szar vagyok. 18F
3/26 anonim válasza:
Nálam hangulattól függ. Általában nem megyek oda egy nőhöz sem, de ha jó kedvem van akkor néha hozzájuk szólok néhány szót.
4/26 anonim válasza:
19:58 Ha így fogod fel akkor meg végképp nem mersz odamenni. Én pl kitaláltam hogy ha beledöglök is kamionsofőr fogok lenni, és nem úgy állok hozzá hogy úgysem fogom tudni elvezetni a kamiont, mert hogy milyen nem meg minden. És? Nem így kell hozzáállni!
5/26 anonim válasza:
Lenne. Ha fizetnének nekem egy plasztikai műtétet, talán lenne esélyem a lányoknál, és úgy simán meg merném őket szólítani.
6/26 Tajparaszt válasza:
Én már többször megtettem, nem fizettek érte, viszont lett csajom.
7/26 anonim válasza:
Van az a pénz.
Ennek meg a humor kategóriában a helye, szerintem.
8/26 anonim válasza:
Van barátnőm,vele képzelem el a jövőmet.Van az a pénz,amiért leszólítanék egy másik lányt,más kérdés,hogy max egy teáig jutnánk el.A pénzből viszont vennék egy házat,kocsit,hajót,motort,helikoptert-nyaralót,egy másik házat-ezeket kiadnám bérbe,sőt egy jachtot is,azt is lehetne bérelni.Nagy segítség lenne,szóval mikor és hol?A bankszámlaszámomat csak élőben adom meg.
9/26 anonim válasza:
ugyaaaaan, nincs az a pénz. a világon le nem mernék szólítani egy lányt ba$zod... te jó ronda lehetsz, ha ilyen tapasztalataid vannak.:D 14f
10/26 anonim válasza:
2000é simán de csak ha jól néz ki ha csúyna akkor nemtudom attol függ mennyire az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!