Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb lányok vannak még a világon? 16/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én is szeretnék már végre egy barátnőt, akivel együtt lehetek elmehetek vele sétálni, szórakozni.
Nemrég olvastam itt egy srác írását nekem is hasonló hasonló a helyzet :)
Ami úgy néz ki, hogy szeretet hiányom van amit nem nagyon mutatok ki és 10-11 éves koromba kezdtem el gyúrni most pedig egy kis küzdősportot is beleiktattam amit az utcán sajátítok el, mindezt azért csinálom, mert a szerelmi hiányt itt vezetem le.
Nem voltam még bulikba azt mondják ott lehet csajozni csak az az igazság nem 1 éjszakás csajt akarok, ha nem tényleg egy normális kedves barátnőt....
2011. júl. 18. 18:21
11/74 anonim válasza:
Egyet én is tudok csak már én szeretem :) de írkálj privit azoknak akik írták hogy ők azok ;)
13/74 anonim válasza:
Én is szerény vagyok, nehezen nyílok meg és gyakran nem tudok beszélni az érzéseimről. Pedig vannak...de még mennyi. És most meg ott tartok, hogy nem is keresgélek mert az eddigi tapasztalataim alapján a legtöbb srácnak a nyitott lányok kellenek meg nyomulósak. Ez van, én pedig nem tudom megjátszani magam és nem fogok elmenni egy hülye buliba és leinni magam csak azért mert úgy feloldódok. Szart se érek el vele ha utána ugyanolyan visszahúzódó lennék. Úgyhogy inkább vagyok ilyen "stréber" szerény aki inkább a csendesebb helyeket keresi a barátnőivel ahol nagyokat lehet beszélgetni. Vagy ülök itthon és megnézek valami jó filmet. 16/L
14/74 anonim válasza:
jó látni hogy ennyi ilyen lány létezik :) már kezdtem azt hinni hogy csak egy legenda
15/74 anonim válasza:
18:29-es igazad van....tényleg nem sok fiú van aki szereti a visszahúzódó lányokat :/ de h megnyugtassalak van egy kettő :) tudom mert magamból indulok ki :) de foglalt vagyok :)
16/74 anonim válasza:
Zóna pocok csak rossz helyen keresgélsz ;) őket hagytad meg barátnak, ha vannak nagyon mély fiú lány barátságaid :)
17/74 A kérdező kommentje:
Én pont imádnám a visszahúzódó lányokat :)
Csak lehet az lenne a vége, hogy nézzük egymást és mivel én is ilyen típusba tartozok olykor elpirulok :P :DDD
2011. júl. 18. 18:36
18/74 A kérdező kommentje:
Am az is lehet, hogy más helyeken vannak szerény lányok csak Dunaújvárosban nincs :((((
2011. júl. 18. 18:41
19/74 anonim válasza:
Szerintem énis néha vörös vagyok mint a rák mikor összenézünk a szerelmemmel :)
20/74 A kérdező kommentje:
Az lehet aranyos és romantikus ??? :P
2011. júl. 18. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!