Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít a "párom" szó?
Figyelt kérdés
Egyszerűen falra mászok tőle ha valaki ezt a szót használja a barátjára/barátnőjére..grr2011. júl. 17. 23:12
2/40 anonim válasza:
matematikus irányultságuk van most na :)
19F
3/40 anonim válasza:
én meg épp a barátnő/barát kifejezéstől mászom a falra... barátom meg barátnőm van rengeteg, de társam, másik felem, részem, azaz párom csak egy lehet...
4/40 anonim válasza:
Nem, még 4563,4 embert csak ezen az oldalon.
5/40 anonim válasza:
Mért mit kéne azt ,hogy csajom/pasim?
az valahogy lenéző a másikra és olyan mintha egyszer használatos lenne.(számomra és nekem semmi bajom a párommal)
6/40 anonim válasza:
Nem engem is idegesít. Olyan mint az élettársam :D Vagy amikor azt írja valaki, hogy egy ápolt férfit keres. Erről nekem mindig az jut eszembe, hogy Úr Isten pelenkázni kell? :D
7/40 anonim válasza:
Engem is idegesít! Párja a galambnak van, meg a zokninak.
De még annál is jobban idegesít, ha valaki azt mondja, hogy "a kedvesemmel..." :S
8/40 szamóca.. válasza:
de akkor mégis minek hívjam??
pasim? - túl közönséges
párom? - nem jó szerintetek
szerelmem? - mindennapokra túl sok
életem? - az életem nem csak ő
cicuskamicuskapuncuskamuncuskám? - nc
barátom? - az más. barátom annál több van.
9/40 anonim válasza:
sz*rd már le, nem téged hív úgy :P ha meg igen, akkor mond a pofájába b*szod -.-"
10/40 anonim válasza:
Szerintem is egy párkapcsolatban sokkal közvetlenebb a "lúvnya", a "utánfutó", esetleg a "gádzsi".
Fordítva a "manus", "faszi", "hapsi", vagy az "ürge"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!