Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem idegesít, h középsu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, h középsuliban mindenki smárol a folyosón?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, h valszeg azért van, mert savanyú a szőlő, de ez akkor is kib*szás a többiekkel szemben nem? Pl. azokkal szemben, akiknek nincs senkijük.
2010. febr. 26. 20:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy hova jársz, de én még nem is láttam senkit smárolni a folyosón....:D de ha látnám nem foglalkoznék vele.
2010. febr. 26. 20:32
 2/17 anonim válasza:
mindig is irritált ha ott a folyosón smárolnak :D ... én sosem jönnék össze iskolatársammal
2010. febr. 26. 20:35
 3/17 anonim ***** válasza:
Előző iskolámba ami szintén középsuli volt ott tilos volt. Egy sima ölelésnél is rámszóltak (lányt öleltem) míg a mostani iskolámba agyon nyalják falják egymást mások akár egy tanár előtt is. (pedig jó iskola, de nem túlzottan figyelnek ilyenekre) Eleinte engem is zavart később már hozzá szoktam. Engem nem irigységből zavart.
2010. febr. 26. 20:35
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Néha Néha szoktam én is látni

De akkor én mindig ezel fejezem ki nem tetszésemet:

Köpöd KI!!!!!

komolyan mindig eszt mondom17/f

2010. febr. 26. 20:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem már nem az zavar, hogy a folyosón smárolnak, hanem az, amikor az utcán, a parkban a padon, a buszmegállóban azt látom, mikor két fiatal egymás szájában, egymás gatyájában matat. Oké, szép a szerelem de könyörgöm, ízlésesebb keretek között nem lehetne?
2010. febr. 26. 20:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Mindenesetre az iskola nem arra van. Inkább a tanulásban jeleskednének azok.Az iskola a tanulók munkahelye, az állam nem azért biztosítja a közösség pénzéből a tanulási lehetőséget hogy ellógják az éveket.
2010. febr. 26. 20:43
 7/17 anonim ***** válasza:
58%

Engem inkább az zavar, hogy pl a mi sulinkban az egyik lány szaktanárit kapott azért, mert a párjával csókolózott. Nem értem hogy ez miért baj és hogy miért zavar másokat. Ez teljesen TERMÉSZETES dolog, hogy két szerelmes ember ezt csinálja, akár mások előtt, akár nem. Engem egyáltalán nem idegesít, nem értem hogy másoknak mi a baja vele.

15/f

2010. febr. 26. 20:56
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez még hagyján, de mikor [link] ...
2010. febr. 26. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom, azért persze nem kell olyan vadul egymás szájában lenni, meg a suli tényleg nem azért van.

De aki smárol a suliban, az magasról tesz azokra, akiknek nincs senkijük. Nem azért csókolózik hogy neked szar legyen. Elhiheted.

2010. febr. 26. 21:47
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem azért csókolózik hogy neked szar legyen. Elhiheted.

Lehet, h üldözési mániám van, de ebben nem vok biztos. Úgy értem, aki smárol, az sztem direkt így akar dicsekedni, hogy "neki márpedig igenis van csaja". Szal sztem egyfajta presztizs, bár talán rosszul gondolom.

2010. febr. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!