Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, h középsuliban mindenki smárol a folyosón?
Néha Néha szoktam én is látni
De akkor én mindig ezel fejezem ki nem tetszésemet:
Köpöd KI!!!!!
komolyan mindig eszt mondom17/f
Engem inkább az zavar, hogy pl a mi sulinkban az egyik lány szaktanárit kapott azért, mert a párjával csókolózott. Nem értem hogy ez miért baj és hogy miért zavar másokat. Ez teljesen TERMÉSZETES dolog, hogy két szerelmes ember ezt csinálja, akár mások előtt, akár nem. Engem egyáltalán nem idegesít, nem értem hogy másoknak mi a baja vele.
15/f
Hát nem tudom, azért persze nem kell olyan vadul egymás szájában lenni, meg a suli tényleg nem azért van.
De aki smárol a suliban, az magasról tesz azokra, akiknek nincs senkijük. Nem azért csókolózik hogy neked szar legyen. Elhiheted.
Nem azért csókolózik hogy neked szar legyen. Elhiheted.
Lehet, h üldözési mániám van, de ebben nem vok biztos. Úgy értem, aki smárol, az sztem direkt így akar dicsekedni, hogy "neki márpedig igenis van csaja". Szal sztem egyfajta presztizs, bár talán rosszul gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!