Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy 16 éves fiú szünetben odamenne hozzátok a középsuliban?
Figyelt kérdés
Mert én épp erre készülök! :D
Tetszik egy kilencedikes lány, én arra gondoltam, valami ürüggyel leszólítom, aztán ha megvan az összhang, akkor megcsókolom.
Mindig a barátnőivel van, és attól félek, hogy azonnal lepattint, amikor odamegyek hozzá.
Szerintem van esélyem, úgy is idős pasikat keresnek a kilencedikes lányok..
16F
2011. ápr. 27. 18:33
1/6 anonim válasza:
Ha odajonne hozzam es utana megcsokolna...Hat nem is tudom. Egy kılencedıkes lehet megıjedne vagy lekeverne egy pofont. Nem bıztos hogy ıgy kepzelne el az elso csokjat(felteve ha elso), hogy alıg ısmer.
2/6 anonim válasza:
Hát azért ne smárold le csak úgy XD Kérd el az msn-jét vegyétek fel a kapcsolatot beszélgessetek hívd el randizni stb. Vagy a hódítás ma már nem divat?
3/6 anonim válasza:
a csokot leszamitva, merj kozeledni... nyugodtan menj oda hozza, beszelgess, hivd el randira... en 18 vok, es meg egy srac sem mert leszolitani, nem tudom, hogy miert kell felni...
4/6 anonim válasza:
Kis p.cs vagy te még. Mit akarsz lesmárolni egy idegen csajt?
6/6 anonim válasza:
azt gondolnám- hú de benyomtam tegnap este, hogy egy középsuliba kerültem egy 16 éves fiúka mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!