Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok egy 16 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy 16 éves fiú szünetben odamenne hozzátok a középsuliban?

Figyelt kérdés

Mert én épp erre készülök! :D

Tetszik egy kilencedikes lány, én arra gondoltam, valami ürüggyel leszólítom, aztán ha megvan az összhang, akkor megcsókolom.

Mindig a barátnőivel van, és attól félek, hogy azonnal lepattint, amikor odamegyek hozzá.

Szerintem van esélyem, úgy is idős pasikat keresnek a kilencedikes lányok..

16F

2011. ápr. 27. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha odajonne hozzam es utana megcsokolna...Hat nem is tudom. Egy kılencedıkes lehet megıjedne vagy lekeverne egy pofont. Nem bıztos hogy ıgy kepzelne el az elso csokjat(felteve ha elso), hogy alıg ısmer.
2011. ápr. 27. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azért ne smárold le csak úgy XD Kérd el az msn-jét vegyétek fel a kapcsolatot beszélgessetek hívd el randizni stb. Vagy a hódítás ma már nem divat?
2011. ápr. 27. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
a csokot leszamitva, merj kozeledni... nyugodtan menj oda hozza, beszelgess, hivd el randira... en 18 vok, es meg egy srac sem mert leszolitani, nem tudom, hogy miert kell felni...
2011. ápr. 27. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kis p.cs vagy te még. Mit akarsz lesmárolni egy idegen csajt?
2011. ápr. 27. 18:58
 5/6 anonim válasza:
Egyből leszopnálak mélytorokra
2011. ápr. 27. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
azt gondolnám- hú de benyomtam tegnap este, hogy egy középsuliba kerültem egy 16 éves fiúka mellé!
2011. ápr. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!