Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok és még soha nem volt barátnőm és ez zavar, bár az oszt. Társaimnak sem volt és nem is tetszik senki. Középsuliban egszerűbb összejönni egy lánnyal? És kevésbé van elhatároltság a fiúk és a lányok között?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 23:06
1/14 anonim válasza:
Középsuliban talán annyiból könnyebb hogy kilencedikben még nem ismeritek egymást és könnyen kialakulhat valami. Később is összejöhet a dolog de kisebb az esélye szerintem. ( én most csak az oszt.társakat vettem figyelembe )
2/14 anonim válasza:
Nem késtél le semmiről. Bőven lesz időd csajozni a középsulin is.
L, 18
3/14 A kérdező kommentje:
De lassan már ott tartok hogy Demjén számokat hallgatok,és még tetszik is:)Normális,vagy kezdjek valamit magammal?
2009. aug. 13. 23:10
4/14 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és nekem sem volt még senkim sem ilyen értelemben.
Az új osztálytársakkal könnyen lehet ismerkedni. Nálunk is 9.ben volt néhány fiú-lány barátság, ami kis híján több lett :)
De tudom ajánlani, hogy ismerkedj hasonló érdeklődésű emberekkel. Úgy még közös téma is lesz :)
5/14 anonim válasza:
Aranyos vagy!:D Én 9. elején összejöttem egy sráccal (most 11.es vagyok), nagyon tetszett. Neki még soha nem volt bnője, nekem már volt barátom, de sajnos nem volt vlmi komoly..sztem túl fiatalok voltunk hozzá. Ez a srác (9.es) eléggé érdekesen fogta fel a kapcsolatunkat..szal kb 2 nap után azt mondtam: elég! De am nincs olyan elhatároltság, mint általánosban, mert itt már olyan ismerőseid meg barátaid lesznek, akik 1000-rel csajoznak, és ha téged nem vinnének bele ebbe, azért így sem vagy elveszve, mert a gimis csajok sztem eléggé hozzászoknak ehhez (h állandóan körbeugrálják őket a srácok), szal neked is könnyű lesz csajozni, csak BÁTORSÁG és ÖNBIZALOM!!:D:D:D
6/14 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 13. 23:22
7/14 anonim válasza:
Nem maradtál le semmiről. :P Én 21 voltam, mikor először lett barátnőm és 22, mikor először szexeltem. Azóta a 6. barátnőmnél tartok. :) Ja, 26 vagyok. :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva:)még előtted az egész élet:)bőven lesz időd csajozni,nem biztos hogy ha meglátsz egy lányt és akkor érzed már h "ez a lány kell nekem"...mert lehet h régóta ismered azt a lányt csak nem figyeltél meg fel rá:)légy türelmes és meg fog találni a szerelem:)
9/14 anonim válasza:
Én mikor mentem kilencedikbe első nap sikerült lefektetni egyik osztálytársam ... de ez nagyon rikta eset és utána bántam is mert nem jártunk utána és aztán még látnom kellett 4 évig .. érdekes volt
10/14 anonim válasza:
Húúúdeciki hogy 14 évesen még nem volt csajod, így már nem lehet élni legyél öngyiiii. Gondolkozz más dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!