Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 vagyok és még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 vagyok és még soha nem volt barátnőm és ez zavar, bár az oszt. Társaimnak sem volt és nem is tetszik senki. Középsuliban egszerűbb összejönni egy lánnyal? És kevésbé van elhatároltság a fiúk és a lányok között?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Osztálytársakon rengeteg múlik, de általánosságban el lehet mondani, hogy gimiben könnyebb ismerkedni.

Ne stresselj rajta és akkor minden menni fog ahogy kell! :)

2009. aug. 16. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden jön majd magától. Ha nem stresszelsz ezen, könnyebb lesz.
2009. aug. 16. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Na figyuzz egy kicsit. Csajozni aránylag könnyen lehet. Amúgy kicsit ciki hogy nem volt de még nem késtél el.Annyi az egésznek a lényege felveszel valami jó cuccot de ne is legyen nagyon feltűnő egy kis parfüm hajadat megcsinálod és az első nap oda mész ahoz a lányhoz aki tetszik és elkezdesz vele dumálni mizujs?hogy vagy?stb. elkezded dícsérni a haját a szemét stb.amikor jól kitárgyaltátok ezeket akkor elhívod valahova ott meg kettesben elmondhatod neki hogy tetszik azt kész már megis van. ennyi az egész ügye hogy nem olyan nehéz. csak ne olyan lányt szemelj ki akinek pasija van és plána ne olyat akinek egy izom agyu állat a pasija:D sok Szerencséz és csak lazán
2009. aug. 17. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kérdést 30 évesen is beírod erre a honlapra akkor lehet hogy nagy a baj. Nekem is probléma volt ez a te korodban. Sokáig aggasztott. Most 17 éves vagyok és még mindig nem jön össze.
2010. nov. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!