Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, h középsuliban mindenki smárol a folyosón?
Engem nem idegesít. Örülök neki, hogy boldogok.
Persze azért kultúráltan illik ezt elkövetni...
"de ez akkor is kib*szás a többiekkel szemben nem? Pl. azokkal szemben, akiknek nincs senkijük."
Ha valaki felső kategóriás autóval jár, az is kib*szás a többiekkel szemben, pl számomra, mivel nem lehet olyanom...
"Jó, tudom, h valszeg azért van, mert savanyú a szőlő"
Igen, tökéletesen tudod!
"Úgy értem, aki smárol, az sztem direkt így akar dicsekedni, hogy "neki márpedig igenis van csaja". Szal sztem egyfajta presztizs, bár talán rosszul gondolom."
Esetleg nem azért, mert szereti a csaját/pasiját? Hol élsz te ember? :D
Ja és én nem azért járok le a boltba, mert kajára van szükségem, hanem presztízsből, hogy megmutathassam a sarki csövesnek, hogy nekem márpedig igen is van pénzem kajára...
"Úgy értem, aki smárol, az sztem direkt így akar dicsekedni, hogy "neki márpedig igenis van csaja". Szal sztem egyfajta presztizs, bár talán rosszul gondolom."
Esetleg nem azért, mert szereti a csaját/pasiját? Hol élsz te ember? :D
Akkor miért a suliban csinálják b+? Menjenek haza, felőlem ott orbba-szájba b*szhatják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!