Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a bajotok a katonákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a bajotok a katonákkal?

Figyelt kérdés

Ha van egyáltalán. Ha megismertek egy srácot, és kiderül róla hogy katona, akkor már nem akarnátok tőle párkapcsolatok terén semmit? Mert szerintem ez nem olyan nagy dolog. De sokan aztmondták nekem hogy nem jönnének vele össze. :| De lehet hogy csak ízlések és pofonok.

Plusz: Miért baj az hogy ha valaki be akar lépni valamelyik harci alakulathoz? Miért kell rögtön elhordani mindenféle mészárosnak meg hülyegyereknek? Ez engem nem bánt annyira, de szeretnék rá választ kapni és nem látok be a lányok agyába.

2011. júl. 15. 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom a katonákkal, azt kivéve, hogy ha munkájuk van, és harcolni kell vagy bármi. Én csak azt nem bírnám, hogy biztos halálra aggódnám magam mindig érte, és lehethogy kevesebbet is lehetnénk együtt hosszabb távon. Ezt levéve: nekem imponál, h katona a csávó:) olyan férfiasak, meg érettek, képzettek, meg tudnak védeni:D

18/L

2011. júl. 15. 12:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig nagyon szexi egy katona srác :D. Én biztos nem mondanék nemet ;)
2011. júl. 15. 12:26
 13/23 PerverzcsajXD ***** válasza:
én meg csaj vagyok de rohamlövész akarok lenni.:))))
2011. júl. 15. 12:34
 14/23 anonim ***** válasza:
én az élete és épsége mellett azért azon is idegeskednék, nehogy összejöjjön mással miközben sokáig van távol.. de persze ha szeret és meglehet bízni benne, ilyen nemtörténik meg
2011. júl. 15. 12:55
 15/23 A kérdező kommentje:

hát nem a honvédségbe állnék be 70-90ezerért arra mérget vehetsz :D

Úgy tervezem hogy belépek a Légióba. Ne támadjatok nekem 1000rel hogy kemény meg stbstb.. tudom hogy milyen, sok Légiós barátom van, nem idegbetegek, nem indítanak támadást ha felébreszted őket és nem írtottak ki néger falvakat.

Ha jövőre jelentkezek és felvesznek ( márpedig remélem hogy felvesznek mert ezért edzek már másfél éve ) akkor 7 évet biztos le akarok húzni. De lehet hogy többet. Namost, 26-27 évesen még bőven lesz rá alkalmam hogy találjak olyat akit szerethetek. De azt nem akarom, hogy miután meghalják hogy Légió, vegyenek egy 180 fokos fordulatot.

2011. júl. 15. 13:00
 16/23 anonim ***** válasza:
ha az után keresel párt, hogy ott végeztél, akkor szerintem semmi gond nincs vele, csak ne az előtt akarj komoly kapcsolatot találni, mert az a pár év sok
2011. júl. 15. 13:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a honvédekkel tiszteletre méltóak. Viszont egy légiós az nekem mást jelent. Ésszerűen két indokot tudok elképzelni miért is lép be oda valaki: első hogy agresszív(francia érdekekért minek harcolni?)mert elég sok mindent hallani róluk. A második pedig hogy körözik. Nos ha így van akkor nem szeretnék velük összeállni. De nem értek annyira hozzá lehet hogy rosszul tudom.
2011. júl. 15. 13:19
 18/23 anonim ***** válasza:

Én odavagyok a katonákért, megveszek értük, és egyik volt osztálytársam is hivatásos katona lett - mondjuk nem jönnék össze vele. Túlságosan szeretem a párom, és ő is ugyanúgy szereti a barátnőjét:)

Viszont egy tekintetben nem jó a katona:

nem akarok özvegy lenni. Ha a párom meghalna fronton vagy ilyesmi, habozás nélkül mennék utána.

Szóval marad a távrajongás, és az egyenruhák iránti vonzalom:D

2011. júl. 15. 13:20
 19/23 A kérdező kommentje:

rosszul tudod, régen tényleg azok mentek akik bűnözők voltak. De ma már ha köröz az Interpool akkor kiadnak nekik.

Sok rossz dolog kering a Légióról. Ezek a tipikus szövegek amiket az előző kommentembe leírtam.

Nem vagyok aggresszív, nehezen lehet felbosszantani. Csak nagyon érdekel a harcászat, de nem messziről. A vérembe van, édesapám is ENSZ katona volt.

2011. júl. 15. 13:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Én, ha szeretném őt biztos nem utasítanám el, csak nagyon félteném! Én nagyon büszke vagyok a katonáinkra, ők hősök. Inkább előnynek látom ezt a munkát, mint hátránynak! Inkább katona legyen, mint politikus pl...
2011. júl. 15. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!