Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mi bajotok van az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi bajotok van az alacsony nőkkel?

Figyelt kérdés
150cm vagyok és szerintem az alakom is jó, de a fiúk többsége a magasságom miatt nem akar járni velem! Miért van ez?
2011. ápr. 16. 21:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
23%
Mert a 10 éves öcsém is magasabb nálad.
2011. ápr. 16. 21:02
 2/25 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Én szívesen megismerkednék veled:)

16/f

2011. ápr. 16. 21:04
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a Pap, kinek a Papné. Ne aggódj a "magasságod" miatt, én is alacsony vagyok. Az alacsony lányok is lehetnek aranyosak, pontosan azért, mert olyan kis picúrkák és szeretnivalók. Aki nem fogad el így, az mehet melegebb éghajlatra.
2011. ápr. 16. 21:05
 4/25 anonim ***** válasza:
Tényleg túl alacsony vagy, én 162-vel is kicsinek érzem magam...ha megengedi a stílusod és a szüleid, korod, akkor hordj néha magassarkút.
2011. ápr. 16. 21:05
 5/25 anonim ***** válasza:
Amúgy keress alacsony pasikat, mert nekik az a problémájuk, hogy nem kapnak alacsony lányokat, boldog leszel ha ráakadsz egy ilyenre. :)
2011. ápr. 16. 21:06
 6/25 anonim ***** válasza:

hát még véletlenül se akarlak nagyon leoltani, de képzeld egy 180cm-es srác helyébe akinak meg kell hajlítania az egész hátát ahhoz h egyáltalán egy puszit adjon neked. Meg egy másik dolog (amit lehet h csak én veszek figyelembe) h egy fiú és egy lány között az ölelés egy nagyon fontos dolog rengeteg érzelmet ad át. Ha a fentebb említett 180 cm-es sráccal csinálnád ezt az neki olyan lenne mintha egy kisiskolást ölelne meg szóval elég kényelmetlenül érezném magam a helyébe....

De ne aggódj vannak alacsony fiúk is!

2011. ápr. 16. 21:07
 7/25 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így pedig én meg 162 cm vagyok :O

Ne aggódj a magasságod miatt, szerintem biztos, hogy csinos lehetsz így is na meg magassarkút is bármikor felvehetsz! És sok pasi szereti az alacsony lányokat ez biztos, csak meg kell találni! Amúgy meg vannak olyan 160 feletti pasik akik a te magasságodhoz pontosan passzolnak. Meg fel is tudsz rájuk nézni:). Nem kell feltétlenül 180 centis pasit keresni. . .

19/L

2011. ápr. 16. 21:10
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy. De kb. 25 év felett már nem ez fog számítani. Addig is türelem!
2011. ápr. 16. 21:14
 9/25 anonim ***** válasza:
Én is 150 centi körül vagyok, 21 évesen. A barátom meg majdnem 180 centi. Le kell hajolnia a csókhoz, na és? nekem meg lábujjhegyre kell állni. Túléljük :D Ha szerelmes beléd valaki, akkor ez nem fogja érdekelni. Azoknak a fiúknak, akik neked ezt mondták, nem a magasságoddal van bajuk, csak nem tudtak jobb kifogást találni. Pedig egyszerűbb lenne bevallani, hogy nem jösz be nekik, és akkor nekik se kéne hazudozni és te se éreznéd magad rosszul a magasságod miatt.
2011. ápr. 16. 21:17
 10/25 anonim ***** válasza:
tudod h hány pasinak van a magasságával problémája?? én annyi alacsony pasit ismerek, aki 170 alatt van(én vagyok annyi)! azok nálam szóba sem jöhetnek, főleg ha egy buliban magassarkút veszek, akkor szinte a tömeg fölé emelkedek, és a legtöbb pasi fölé is...szóval rengeteg az alacsony pasi..azokból lehet válogatni! Amugy meg nem 1 párt ismerek, akiknél hatalmas a magasságkülönbség!
2011. ápr. 16. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!