Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi bajotok van az alacsony nőkkel?
Figyelt kérdés
150cm vagyok és szerintem az alakom is jó, de a fiúk többsége a magasságom miatt nem akar járni velem! Miért van ez?2011. ápr. 16. 21:01
11/25 anonim válasza:
tanulság !
egy 150cm -es nő ne keressen 190 cm-es pasit.
akkor nem lesz semmi probléma ...
12/25 anonim válasza:
Keress alacsonyabb srácokat.
Különben meg örülj neki h nem 180-90 cm vagy, úgy valszeg sokkal nehezebb lenne.
13/25 anonim válasza:
Imádom az alacsonyabb lányokat, szóval nekem nincs bajom velük. :D Mindig is 160cm körüli barátnőim voltak. Mondjuk én se vagyok túl magas, 175cm.
22F
14/25 anonim válasza:
jah ha vesszük az átlagos nő olyan 165 cm magas, az átlagos férfi meg olyan 175 cm (tehát 10 cm különbözet), akkor miért nem elég ha csak pár centivel nagyobb mint te? ha csak a 2 métereseket veszed figyelembe jóhogy nem fognak járni veled, keress 160-170 cm közötti férfiakat...
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
16/L
2011. ápr. 16. 21:34
16/25 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy most vettem egy magassarkút!
2011. ápr. 16. 21:36
17/25 anonim válasza:
Hord bátran és sok sikert, ne add fel!
18/25 anonim válasza:
21:04-es vagyok, ha gondolod írj privátban:)
20/25 anonim válasza:
Nincs bajom velük, csak én 184 vagyok és nekem a 150 túl alacsony, nem tehetek róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!