Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mi bajotok van az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi bajotok van az alacsony nőkkel?

Figyelt kérdés
150cm vagyok és szerintem az alakom is jó, de a fiúk többsége a magasságom miatt nem akar járni velem! Miért van ez?
2011. ápr. 16. 21:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem semmi. Én konkrétan az alacsony nőket keresem. De sose sikerült eggyel se összejönni. :(
2011. ápr. 16. 23:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Én még egyetlen fiúról sem hallottam, aki a magas lányokat szereti. Viszont a magas lányok mindig panaszkodnak, hogy nem találnak maguknak párt. Minden fiú szeret jóval magasabb lenni a párjánál.

Én 186 cm vagyok és a 150-160-at keresem a lányokban. Kicsik, aranyosak, szeretgetni valók, és nagyon aranyos amikor lábujhegyre állnak csókolózás közben.

Aki azt írta, hogy egy alacsony lányt nem lehet megölelni, az egy hülye. Őket lehet csak igazán ölelgetni. Én ha megölelek egy ilyen alacsony lányt eltűnik az ölemben, és ezt ők is és én is nagyon szeretjük.

Addig örülj, amíg ilyen kicsi vagy, de még fogsz úgyis nőni.

És szerintem nem a magasságod miatt nem akarnak járni veled. Ez még kifogásnak is gyenge lenne. Valami más lesz a gond.

Ja és még valami. Egyszer kavartam egy 2 méteres lánnyal (tehát még nálam is jóval magasabb volt), nem volt egy kellemes élmény, hogy nekem kellett a lépcsőfokra állni, hogy elérjem a száját.

2011. ápr. 16. 23:52
 23/25 anonim ***** válasza:

szerinted nekem jobb a 180cm-mel? :) neked több lehetőséged van párt találni mint nekem...

17/L

2011. ápr. 17. 01:03
 24/25 anonim ***** válasza:

én 158 cm vagyok és eddig az összes barátom 180 cm felett volt :D ők kifejezetten azt mondták, hogy imádják, hogy ilyen kicsi vagyok. Én is imádom ha ellehet "bújni" férfi mellett :D

21/L

2011. ápr. 17. 01:16
 25/25 anonim ***** válasza:
én szeretem az alacsony lányokat! igaz a 150 kevés lenne, mivel 192 vagyok így 160 azért legyen a lány. persze azért rengeteg nálam kisebb srác van szóval ne aggódj emiatt, mert igen is szeretik az alacsony lányokat a fiúk!
2011. ápr. 17. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!