Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a bajotok a katonákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a bajotok a katonákkal?

Figyelt kérdés

Ha van egyáltalán. Ha megismertek egy srácot, és kiderül róla hogy katona, akkor már nem akarnátok tőle párkapcsolatok terén semmit? Mert szerintem ez nem olyan nagy dolog. De sokan aztmondták nekem hogy nem jönnének vele össze. :| De lehet hogy csak ízlések és pofonok.

Plusz: Miért baj az hogy ha valaki be akar lépni valamelyik harci alakulathoz? Miért kell rögtön elhordani mindenféle mészárosnak meg hülyegyereknek? Ez engem nem bánt annyira, de szeretnék rá választ kapni és nem látok be a lányok agyába.

2011. júl. 15. 12:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ezt a sok ostobaságot honnan veszed?
2011. júl. 15. 12:12
 2/23 A kérdező kommentje:
Nőnemű ismerőseim mondták..
2011. júl. 15. 12:13
 3/23 anonim válasza:
Ne foglakoz velük!!
2011. júl. 15. 12:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A háborús filmekben ki kapja a több nőt? Az aki otthon elbújik vagy aki kimegy a frontra és leöl vagy 500 ellenséget?
2011. júl. 15. 12:17
 5/23 anonim ***** válasza:
Nekem a szüleim a régi idők miatt mondták, hogy a katonák iszonyatosak, és hogy anno szétverték őket. Gondolom ez ma már másként van, de ha azt hallom, hogy katona, ez jut eszembe! :D
2011. júl. 15. 12:18
 6/23 anonim ***** válasza:
Mert nőnemű ismerőseid ezek szerint nem tanulták meg az iskolában, hogy ezek a "mészárgépek" védték Magyarországot rengetegszer, és hálával tartoznak Nekik.
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak attól félnek,hogy kevés időt tölt majd velük,nem akarnak azon aggódni,nehogy bajuk essen stb.
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak katona haverjaim (hivatásos katona lányka a nővérem), de soha sem kezdenék velük, párkapcsolati téren.....legtöbbször irányítani akarnak, enyhén beképzeltek mert ők a "férfiak" 35 évesen is a nőzés és a pia, valamint az olcsó közhelyes poénok a menőek....ez van ha sok férfi sokat van együtt egy helyen... (de tényleg nem mindenki ilyen, csak sajna a többség)
2011. júl. 15. 12:20
 9/23 anonim ***** válasza:

Hát nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom mennyire lehet normális családi életet élni ilyen hivatás mellett. Gondolok itt azokra a katonákra, akik kint szolgálnak x hónapig külföldön. Nagyon rossz lehet a barátnőiknek/feleségeiknek. Nem elég, hogy nem látják a barátjukat/férjüket, de még a biztonságukért, életükért is aggódnak. Na meg, amikor hazajön egy katon szerintem nehéz visszailleszkedni a hétköznapi életbe. Persze lehet, hogy nem így van. És igazából nem tudom, hogy a katonák hány százaléka van külföldi szolgálaton. De nekem az jut először az eszembe a katonaságról.

23/l

2011. júl. 15. 12:21
 10/23 anonim ***** válasza:

Kiváló perspektíva egy 70-90 000 Forint között kereső emberrel együttélni, aki alig van otthon.

Ennél többet csak a tisztek keresnek, de ők is keveset vannak otthon.

2011. júl. 15. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!