Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megggyűlik a bajotok a szülői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megggyűlik a bajotok a szülői tiltással és óvatoskodással?

Figyelt kérdés
Itt arra célzok, hogy nem engedik, hogy a párotokkal legyetek és gúnyolódnak vagy akár nem engednek sehova? Tapasztalatok is érdekelnek na meg valami megoldás erre.
2011. júl. 29. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem normális szüleim voltak soha nem csináltak ebből ügyet. Persze nem is anyám korabeliekkel jártam vagy norvégokkal...
2011. júl. 29. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen..17 leszek, jeles tanuló, nem iszok, nem cigizek, nem drogozk..és mér a faluba se engednek már este..
2011. júl. 29. 15:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Előbbi te szerencsés vagy :) Hát nekem nem norvég a párom hanem 300 km-re él Magyarországon :( De már bevált a kapcsolatunk 3 éve és mégis folytatják, hogy nem mehetsz meg ilyenek nekem ebből van elegem :(
2011. júl. 29. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Második, nos átérzem a helyzeted, mert dettó ugyanez a helyzet velem csak én már nagykorú is elmúltam :D mivel 19 lettem nem rég de ezt meddig akarják még folytatni azt nem tudom :(
2011. júl. 29. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok szülő nem tudja, hogy a tiltás a legrosszabb nevelés. Minél jobban tiltanak valamit, annál jobban kell.
2011. júl. 29. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát igen..de az én anyám elég bizalmatlan a lányával szemben..de csak mert őt se engedték el sehova, és mindig a rossz felé vette az utat úgymond
2011. júl. 29. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem az anyám lelkileg szokott zsarolni, amikor találkozni akarok a barátommal soron kívül (tehát hétköznap). Olyanokat mond, hogy "Jóóó, akkor tőlem meg is bukhatsz, látom, mindennél fontosabb neked ez a ... (itt jönnek a szép kis jelzők)" És csak olyan srácot hajlandó elfogadni, aki neki is bejött volna anno mint férfi.
2011. júl. 29. 16:01
 8/13 anonim válasza:
Engem és a családomat azért szid a párom anyukája, mert pár évvel ezelőtt az én anyummal nézeteltérésük volt. Ez milyen már? én vagyok a "kis csitri" meg "elveszem a pici gyereke eszét" és nem csak engem, hanem a szüleimet is ócsárolja. Már kb féléve nem voltam a barátomnál:S nem szeretek odamenni, mert tudom hogy utána a hátam mögött pletykál meg szid az anyja, kétszínűség teteje. Még az a szerencse hogy azén szüleim mellettünk állnak és a barátommal nem hagyjuk el egymást, pedig már régen megtehettük volna a sok tiltás és egyéb miatt, de kitartóak vagyunk. Szerintem az egyetlen megoldás ilyen helyzetekre az, hogyha a szerelmes pár nem hagyja el egymást, de nem is szól vissza a szülőknek. Nem kell uszítani egymás ellen a két családot abból csak a gyűlölködés van. Csak a pároddal kell foglalkozni és majd egyszer béke lesz:)
2011. júl. 29. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajnos meggyűlt. Az egész kamaszkorom tönkretette a saját anyám. Aki iránt már szánalmat és sajnálatot,sőt egyáltalán semmilyen érzést nem tudok kötni. A szeretetet és a tiszteletet pedig legkevésbé sem érzem iránta!

Állandóan tiltott mindent, 20on túl is. Rengeteg mindenből kimaradtam, amit a mai napig sajnálom. Hiába úgymond már túl kellett volna tennem magam ezeken, mégsem tudtam. Ez pedig azért van, mert nagyon-nagyon sajnálom, hogy nekem nincs igazi jófej-barátnőd,vagy egyszerűen csak normális anyukám.Pedig sokszor hiányzott volna egy megértő szerető anyuka.

A kamasz és felnőttkori tiltásokból pedig az lett,hogy:

-kamaszon párszor hazudtam-hogy hol vagyok és kivel.Szerencsére nem derült ki semmi,de miután végigparáztam a hazugságokat, sosem tudtam igazán boldog lenni,még ha éppen azt csináltam amit szerettem volna.(ez párszor fordult elő,mondjuk 100ból 5ször)

-a sok tiltás odáig vezetett,hogy a barátaim már hiába hívtak bárhova,nem mehettem velük sehova.Volt hogy 1 évig se.

-Nem oszthattam meg senkivel,hogy már nem vagyok szűz,nem kérhettem ki a szüleim véleményét sem a szerelemről,a szexről,semmiről. Kiskoromtól kezdve anyám arra nevelt,hogy biztos elkap egy pedofil és megerőszakol ha megyek valahova.

-És ez az egész odáig fajult, hogy soha nem tudott rólam semmit,nem ismeri a személyiségemet,a barátaimat,az érzéseimet,szóval engem úgy egyáltalán nem is ismer.

-Emelett anyám egy elmebeteg,kiskoromtól kezdve a súlyommal próbál küzdeni feleslegesen és próbálta mindig elhitetni,hogy nem fogok kelleni senkinek.(egy ideig el is hittem,évekig betegített ezzel,de láss csodát, szépnek tartom magam,és a férfiaknak is általában bejövök.)

-Szerencsére már nem lakom a szüleimmel,így szabadabb vagyok,de görcsberándul a gyomrom,ha találkozni kell anyámmal,vagy épp telefonálni.

N.

2011. júl. 29. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
javítok: jófej-barátnőd=jófej-barátnős típusú anyukám
2011. júl. 29. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!