Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megggyűlik a bajotok a szülői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megggyűlik a bajotok a szülői tiltással és óvatoskodással?

Figyelt kérdés
Itt arra célzok, hogy nem engedik, hogy a párotokkal legyetek és gúnyolódnak vagy akár nem engednek sehova? Tapasztalatok is érdekelnek na meg valami megoldás erre.
2011. júl. 29. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, a barátom 18. Anyukámmal élek és szerencsére mindent megenged. Együtt aludhatunk, nála is, nálam is. Már lefeküdtünk, és anyu is tud róla. :)
2011. júl. 29. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor én pont a szerencsétlenebb vagyok mert engem is tiltanak és nagyon rosszul esik :( Legutolsó válaszolót picit irigylem bár én szüleim is ilyen rugalmasak lennének ^^
2011. júl. 29. 21:35
 13/13 A kérdező kommentje:
16:56 nagyon sajnálom és átérzem én barátaim már csak azért sem hívtak el buliba mert úgyis tudták, hogy nem mehetek el ez mekkora szívás. Épp ezért van az, hogy anyukád "lelki terror" nevelése végig fog kísérni ettől félek én is, hogy velem is ez lesz
2011. júl. 29. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!