Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most így?

Figyelt kérdés

11 évesen jártam 1 lánnyal, aztán szakítottunk.De azóta jóban vagyunk, és hát szerintem újra szerelmes lettem belé. Csak ugye van pasija már, és elég jól elvannak.. 2. legjobb barátjának tekint.:(

13/F

2011. júl. 14. 23:49
 1/7 Csatkai Béla XD ***** válasza:
szerintem te is menny el napszámba
2011. júl. 14. 23:50
 2/7 A kérdező kommentje:
........
2011. júl. 14. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
nem vagytok ti kicsit fiatalok???
2011. júl. 14. 23:52
 4/7 A kérdező kommentje:
nem.
2011. júl. 14. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg az óvoda mellett amíg végez aztán húzd meg a haját.
2011. júl. 15. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem? Dehogynem... Azt se tudod még mi az a szerelem.. Menj és tologasd az autókat meg legózz a haverokkal, ráérsz még.
2011. júl. 15. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is 13 évesen azt hittem szerelmes vagyok,15 éves koromig meg voltam bolondulva egy srác után,aki rá se szart:))...aztán 16 évesen rájöttem hogy az csak egy kötödés volt,de nem szerelem..

Most megint úgy érzem szerelmes vagyok,1 éve tart a kapcsolatom..Ám nem mondom biztosra hogy "IGEN EZ SZERELEM" mert lehet megint tévedek:)

Bár sose lehet tudni:)

Ha meg te ténleg azt érzed,hogy vele leélnéd az életed,akkor is ha meghizik,ha megég az arca,ha elvesziti egyik végtagját (bár isten örizz) ..meg ha az összes létező hibáival együtt imádod,és tökéletesnek tartod..akkor mond el neki mit érzel:)..Ha szereted akkor kockáztasd a barátságotokat is:)

Nincs mit veszitened,megnyerheted őtet,igy viszont barátként csak szenvedsz

Remélem segitettem

17/L

2011. júl. 15. 04:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!