Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre barátom?

Figyelt kérdés
Olyan barátot szeretnék aki hisz legalább egy picit Istenben, mert vallásos vagyok. Olyan jó lenne ha valaki szeretne engem. 21/L
2011. júl. 13. 19:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ááááááá igaz!??? :'DD Szívemből szóltál :DD Úgy irigykedtem mnidig másokra, hogy nekik szülők kb mindent megengednek persze nem arra gondolok hogy drog stb. Hanem bulik, barát akármi.. Nekem meg? Még a haverokat se hozhatom el xD És csodálkoznak amikor valamit nem tudok..Hát te ezt miért nem tudod? Talán mert bezártatok a házba:D

Ja még valami szüleim elvárják tőlem, hogy házasság előtt ne legyen szex. Te biztos örülnél az én szüleimnek xD Ez a begyöpösödött nem tudom hányadik századi gondolkodás olálá..

2011. júl. 14. 09:17
 32/33 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú. Ennek nem lesz jó vége. Mi az, hogy elvárják, hogy semmi szex? Mégis milyen alapon? Komolyan mondom az ilyen szülőknek egy vastag történelem könyvvel verném szét a fejüket, hogy megértésék végre már, hogy a középkor 1492-ben véget ért Amerika felfedezésével. De ha nagyon szigorúak akarunk lenni akkor 1640-ben az angol polgári forradalommal, de már annak is 371 éve.

Simán rájuk kéne küldeni a gyermekvédelmiseket kiskorú veszélyeztetése miatt, mert ilyen nevelési módszerrel ne mondja már senki, hogy a gyerekből egészséges lelkületű felnőtt lesz.

2011. júl. 14. 14:13
 33/33 anonim ***** válasza:

Hát a biblia szerint házasság előtti szex az bűn :D szóval ezért nekik is az... Bár tegyük hozzá amiről nem tudnak az nekik nem fáj...

Igen ezért is voltam brutális bulis:S ha kiengedtek kb detoxig ittam magam... másik meg csak néztek. Igen én elvoltam zárva ne nézzetek így rám. De még mindig nehéz főleg , hogy egy nagyon komoly kapcsolatom van már lassan két éves is és kb az hogy alig láthatom.Nagyon rossz:S De ők meg tilos nála aludnom vagy neki nálam semmi. Napközben heti egyszer elég...-_-

2011. júl. 14. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!