Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre barátom?

Figyelt kérdés
Olyan barátot szeretnék aki hisz legalább egy picit Istenben, mert vallásos vagyok. Olyan jó lenne ha valaki szeretne engem. 21/L
2011. júl. 13. 19:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Na akkor még egy apróság...

Kedves kérdező! Azt írtad, hogy olyan jó lenne, ha valaki szeretne téged. És akkor mi van, ha úgy szeret téged tiszta szívéből, ahogy vagy. Olyan hívőnek amilyen vagy, olyan embernek, amilyen vagy. De ő nem hinne Istenben. Ez ennyire elképzelhetetlen? Ha ilyen embert találnál, akkor kibírhatatlan lenne, hogy nem jönne veled mondjuk templomba? Esetleg megállapodnátok abban, hogy ő bizony egy hitetlen kutya, viszont a hitedet nem piszkálná, mivel szeret? (a szex-dolog meg majdcsak jön magától. :-D)

2011. júl. 13. 20:55
 22/33 A kérdező kommentje:
Még egy ilyenben is kiegyeznék csak már lenne egy kedves aranyos barátom aki imád engem:)
2011. júl. 13. 20:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Mit értesz azalatt, hogy egy kicsit higgyen?

Egyébként az ateizmus is egy hit, mert abban hisznek, hogy nincs isten.

Egy kapcsolatban v. barátságban pedig három témát kell kerülni:

- vallás

- politika

- összeesküvés elméletek

Mivel ezek még a legszorosabb barátságokat is megingatják és feszültségeket szítanak.

2011. júl. 13. 21:11
 24/33 anonim ***** válasza:

"Olyan kellene aki vallásos, jóképű és nagyon szeret. De ilyenek nem nagyon léteznek:("

Ó igen és legyen magas, udvarias és még egy tucat jó tulajdonság. Sőt még azt is tolerálja, hogy te nem akarsz lefeküdni vele, csak a nászéjszakán. Szerinted létezik olyan ember, akiben ez meg van.

Ha másoknak tolerálnia kell a te vallásosságodat, akkor te is toleráld, hogy sokan nem hisznek istenben.

A vallásban az dühít fel a legjobban, hogy mindenféle öröm forrást, de különösen a szexet, valami felfoghatatlan bűnnek tartják. Az pedig egyenesen nevetséges, hogy a 21. század hajnalán van, aki még beveszi ezt a maszlagot és fél a papok értelmetlen fenyegetőzéseitől.

2011. júl. 13. 21:16
 25/33 anonim ***** válasza:

Pap az apám :D lány vagyok. Hiszek Istenben, bár nem olyan nagyon de azért nem vagyok hitetlen. Apuci megköveteli meg anyuci, hogy jó kislány legyek. De ami tiltanak...:P Én semmiképpen nem tartom be ezeket a szabályokat. Bár nagyon megnehezítik az életemet a szülők, barátomat nem vihetem fel stb, alig engednek bulizni...

Hidd el, lesz ilyen barátod :) Keresni kell tudod! Nem otthon ülni :D Na meg te is legyél picit lazább.

2011. júl. 13. 22:00
 26/33 anonim ***** válasza:

Ó, és még valami. Én valahogy mindig olyan lányokkal kerülök össze, illetve olyanokat tudnék magam mellett hosszabb távon elképzelni, akik hisznek Istenben. Valahogy velük jobban szót értek. Ez sokszor csak utólag derül ki. Már egészen jól elbeszélgetünk, megismerem, valóban kedves aranyos. Aztán kiderül, hogy vallásosabb a nagy átlagnál. (szóval nem csak úgy megszokásból jár be a templomba, hanem valóban úgy gondolja, úgy hiszi... na ez hosszú lenne, és vallási vitákat szítana. :-D )

De egy-két dolog közös bennük: egyik, hogy nem azzal kezdik, hogy hívő vagyok, és fogadd el a hitem. A másik, hogy többé-kevésbé megértik a házasság elötti szex kerülésének dolgát, de ha tényleg komoly barátjuk lenne, akivel tényleg szeretik egymást, akkor simán "megszegnék," még akkor is, ha esetleg idővel mégis szakítanának. A barátnőm is ilyen. Négy éve vagyok vele. (már említettem) Remekül megvagyunk, és nem vártunk semmivel a nászéjszakáig. :-P De ha valaki azt mondja, hogy ő majd el fogja tudni foglalni magát a hitvesével a nászéjszakán, mivel addig vártak bizonyos dolgokkal, na annak úgy kell. Majd bénázzon ott. Vagy olvasgassa a gyakorikérdéseket buzgón, és döbbenjen rá, hogy két szűznek annyira azért nem megy zökkenőmentesen az első alkalom. :-)

Szóval kedves kérdező, kívánom, hogy megtaláld az igazit, aki igazán szeret téged. És hagyd neki, hogy ne legyen vallásos, ha nem akar. (esetleg ne azzal kezd, hogy milyen vallású, hanem azzal foglalkozz, hogy ismerd meg. Jöjj rá, hogy milyen ember.) Ezután légy vele boldog. Az ágyban is! Azt nagyon tudom ajánlani. :-P

Na erről jut eszembe, hogy a legjobb, amikor halogatja a pár, hogy az ágyban is megismerjék egymást "közelebbről" aztán amikor végre úgy is összejönnek, akkor csapnak a homlokukra, hogy "az nem lehet igaz, hogy mi ezt idáig halogattuk" :-D

2011. júl. 13. 22:04
 27/33 anonim ***** válasza:

Én nem értelek... ha komolyan hiszel Istenben akkor,nem kéne ilyeneket kérdezned másoktól maximum Istentől. Ugyanis elvileg a tanítások arra biztatnak minket,hogy legyünk derűlátóak,bizakodjunk Istenben és reménykedjünk. Tehát ha te ezeket komolyan gondolod akkor imádkozz Istennek azért,hogy egyszer rád találjon valaki,aki hozzád illő. Persze szerintem ahhoz,hogy ez megvalósuljon neked is tenned kell valamit. Rengeteg vallásos közösség van, rengeteg ilyen ifjúsági klub van, plébániai közösségek, cserkészet stb. Már csak azért tudom mert egyházi suliba járok. :)

Szóval ne add fel a reményt!

16/L

2011. júl. 14. 00:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Ja! Segíts magadon, Isten is megsegít.

Nagyon istentelen egy állat vagyok, de ez a mondás kimondottan működik, be szokott jönni. :-)

2011. júl. 14. 00:41
 29/33 anonim ***** válasza:
Én is vallásos vagyok, és hiszek istenben. ha esetleg jobban megismernénk egymást, és el tudnánk beszélgetni, nekem működne ez a kapcsolat. A szex ráér, nekem egy kapcsolatban nem az a fontos, hanem a szeretet, a megértés, az odaadás, és az egymás iránti becsület. Sokat szoktam a bibliát olvasni. Azt gondolom, ha valaki nagyon szereti a másikat, egy őszinte, szívből jövő ölelés is nagyon sokat jelenthet, nem muszály a kapcsolatot a szexuális élet kiteljesedése felé terelni.
2011. júl. 14. 01:40
 30/33 anonim ***** válasza:

"Bár nagyon megnehezítik az életemet a szülők, barátomat nem vihetem fel stb, alig engednek bulizni.."

És akkor még csodálkoznak az ilyen szülők, hogy a gyerekük felnőttként egy antiszociális, pedofil sorozatgyilkos állat lesz.

2011. júl. 14. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!