Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nekem is legyen végre barátom?
19 éves lány vagyok és eddig még sosem volt barátom. A családom, a barátaim szerint nem vagyok csúnya, okos is vagyok (nem beképzeltségből) de nagyon kevés az önbizalmam, valahogy olyan görcsös vagyok, vagy nem is tudom...
Sosem tudtam pasizni, ismerkedni, a fiúk rám sem néztek. Aztán tavaly végre valahára megtört a jég, egy fiú végre nőként tekintett rám, de végül szakítottam vele (egyéb okok miaatt) Nagyon megviselt, egyrészt mert szerettem másrészt mert úgy érzem, elszalasztottam életem egyetlen esélyét.
Ha elmegyünk a csajokkal bulizni, "arra" bezzeg még én is kellenék, de nekem egy PÁRkapcsolatra van szükségem, összeszorúl a szívem, ha meglátok egy boldog párt csókolózni az utcán és nem tudom, mi a baj velem.
Közben meg persze azt érzem, hogy nem vagyok normális, ennyi idősen... még felnőtt szűz lesz belőlem a végén.
Vélemények?
fiatal vagy még, előtted az élet, semmi gond nincs azzal, hogy most épp nem smúzolsz senkivel.
amúgy nem vesztettél semmit szerintem, a pasik disznók. még én is, pedig én a jobb fajtából való vagyok. :)
pffff... éna helyedben nem hallgatnék csernusra... az egy médiamajom... :D
Légy nyitott, és barátot keress inkább mint mindent elsöprő szerelmet.
Barátból sokkal jobb pár lesz mint olyanból akit direktbe keresel.
f/20
Ps: csernus egy ... nem mondom ki mert banolnak. :D
01:15: akkor most álljon neki sírdogálni, hogy nincs barátja, az jobb lenne?
Kérdezőnek: ellentmondást találtam a magyarázatodban:
""arra" bezzeg még én is kellenék, de nekem egy PÁRkapcsolatra van szükségem,"
<->
"Közben meg persze azt érzem, hogy nem vagyok normális, ennyi idősen... még felnőtt szűz lesz belőlem a végén."
magyarul ezt az egész barátszerzős/szüzességelvesztős dolgot versenynek képzeled, és félsz, hogy utolsó maradsz.
Tehát ilyen felfogással egy ördögi körbe kerültél:
egy rendes pasinak pl. nekem, vagy valamelyik másik válaszolónak (aki azt írta, hogy szar érzés a magány)NEM kellenél, pont ezért.
egyéjszakás pasiknak meg jó lennél, de azt nem akarod.
hogy ha hasonlatot akarnék hozni, olyan vagy, mint a sok lúzer, akinek nem sikerül semmi és a végén diagnosztizálják magukat valamilyen pszichés problémával és már nem ők tehetnek róla...
21F
előző voltam:
bocsi ha egy kicsit nyers voltam, de én csak segíteni szerettem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!