Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy nekem is legyen végre barátom?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és eddig még sosem volt barátom. A családom, a barátaim szerint nem vagyok csúnya, okos is vagyok (nem beképzeltségből) de nagyon kevés az önbizalmam, valahogy olyan görcsös vagyok, vagy nem is tudom...

Sosem tudtam pasizni, ismerkedni, a fiúk rám sem néztek. Aztán tavaly végre valahára megtört a jég, egy fiú végre nőként tekintett rám, de végül szakítottam vele (egyéb okok miaatt) Nagyon megviselt, egyrészt mert szerettem másrészt mert úgy érzem, elszalasztottam életem egyetlen esélyét.

Ha elmegyünk a csajokkal bulizni, "arra" bezzeg még én is kellenék, de nekem egy PÁRkapcsolatra van szükségem, összeszorúl a szívem, ha meglátok egy boldog párt csókolózni az utcán és nem tudom, mi a baj velem.

Közben meg persze azt érzem, hogy nem vagyok normális, ennyi idősen... még felnőtt szűz lesz belőlem a végén.

Vélemények?

2009. nov. 11. 00:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
dehogy leszel felnőtt szűz ez butaság ilyen bisztos hogy nem lesz :) probálj nyitni kicsit flörtölni elég ha csak nézed aztán a srác majd csak odamegy sok szerencsét:D és merj kezdeményezni ez a kulcs 20/f
2009. nov. 11. 00:31
 2/16 anonim ***** válasza:
hali én 20/f, hát engem nem a szüzesség gondolata zavar, csak a magány s*ar már nagyon, de sztem kicsit nyitni kéne, önbizalmat kell gyüjteni, ezen mesterkedem énis, mamár majnem sikerült :) majnem... persze ez rohadtul nem elég, de járj nyitott szemmel és probálj szemezni a srácokkal, ma végre összeakadt a tekintetem egy lányéval, éés nemis csak fél mp re, csak aztan távozás... :S, de pozitivan előre! am főleg a lassuságom szar, mire hazaérek mindig megvan hogy mi lett volna a módja hogy megszólítsam, csak ott helyben nemjut eszembe sose :S
2009. nov. 11. 00:31
 3/16 anonim ***** válasza:

fiatal vagy még, előtted az élet, semmi gond nincs azzal, hogy most épp nem smúzolsz senkivel.

amúgy nem vesztettél semmit szerintem, a pasik disznók. még én is, pedig én a jobb fajtából való vagyok. :)

2009. nov. 11. 00:36
 4/16 anonim ***** válasza:
A Csernus mondja,hogy miért kell attól félni, ami már van? Már az már most van, hogy nincs párod. Nem egyedül vagy,hanem magányos vagy. Ettől nem kell félni! Minden életszakasznak megvan a haszna! Ez a magány érlelő lehet. Ha ki tudod várni, akkor minden esélyed megvan egy boldog kapcsolatra. De vigyázz, csak az tud mást szeretni, aki megtanulta magát szeretni, elfogadni, becsülni. Készülj a párkapcsolatra azzal,hogy megismered magadat! Készítgesd magad már most a leendö szerelmesednek, akit még talán nem is ismersz, hogy tényleg értékes ajándék légy majd a számára!
2009. nov. 11. 00:45
 5/16 anonim ***** válasza:

pffff... éna helyedben nem hallgatnék csernusra... az egy médiamajom... :D

Légy nyitott, és barátot keress inkább mint mindent elsöprő szerelmet.

Barátból sokkal jobb pár lesz mint olyanból akit direktbe keresel.

f/20

Ps: csernus egy ... nem mondom ki mert banolnak. :D

2009. nov. 11. 01:15
 6/16 anonim ***** válasza:

01:15: akkor most álljon neki sírdogálni, hogy nincs barátja, az jobb lenne?

Kérdezőnek: ellentmondást találtam a magyarázatodban:

""arra" bezzeg még én is kellenék, de nekem egy PÁRkapcsolatra van szükségem,"

<->

"Közben meg persze azt érzem, hogy nem vagyok normális, ennyi idősen... még felnőtt szűz lesz belőlem a végén."

magyarul ezt az egész barátszerzős/szüzességelvesztős dolgot versenynek képzeled, és félsz, hogy utolsó maradsz.

Tehát ilyen felfogással egy ördögi körbe kerültél:

egy rendes pasinak pl. nekem, vagy valamelyik másik válaszolónak (aki azt írta, hogy szar érzés a magány)NEM kellenél, pont ezért.

egyéjszakás pasiknak meg jó lennél, de azt nem akarod.

hogy ha hasonlatot akarnék hozni, olyan vagy, mint a sok lúzer, akinek nem sikerül semmi és a végén diagnosztizálják magukat valamilyen pszichés problémával és már nem ők tehetnek róla...

21F

2009. nov. 11. 08:02
 7/16 anonim ***** válasza:

előző voltam:

bocsi ha egy kicsit nyers voltam, de én csak segíteni szerettem volna!

2009. nov. 11. 08:10
 8/16 anonim válasza:
www.iwfw.hu xD
2009. nov. 11. 16:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Igazából olvastam erről egy cikket, ezért mondtam. De alapvetően engem nem ez motivál, ha félreérthetően fogalmaztam is. Amikor összejött volna a dolog egy sráccal akkor nyilván valamiben más voltam hogy engem szemelt ki pont. Vagy a srác volt defektes :S
2009. nov. 11. 18:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, valószínűleg mégse vagy olyan szép, mint mondanak. De mégis mit vársz, a barátaid és a rokonaid a szemedbe mondják, h csúnya vagy?
2009. nov. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!