Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérhetem meg a barátom, hogy segítsen a házimunkában, és ez ne nyűg legyen neki?
Most fogunk összeköltözni, és rettentően félek ettől a témától. Én egy szorgalmas csajszi vagyok, sokmindent megcsinálok, még örülök is neki, de ő nem ilyen.
Nagyon ritkán csinál meg otthon (szüleinél) bármit is, és ha túl sokszor kérem, hogy segítsen már, akkor nyűgös lesz.
Márpedig én szerintem egy hónap mindent-én-csinálok után idegbajt kapok.
A "beszéljétek meg" nem jó tanács, mert már beszéltünk róla, és oylankor roppantul ígérgeti, hogy ő majd szorgalmas lesz, de én tudom, hogy nem igazán...
mit tehetnék?
Mosogatás 1 pont
Porszívózás 1 pont
Felmosás 2 pont
Ablaktörlés 1 pont
Mosás, teregetéssel 3 pont
Portörlés 1 pont
Rendrakás 2 pont
Ha összegyűlik 10 pontod szexelek veled!
18:25
Az én volt férjem is csak ígérgette. Soha semmit nem csinált meg.
Kutyából nem lesz szalonna, a környezetemben elég sok anyuka panaszkodik. Az ígérgetésekkel meg már torkig vagyunk.
lehet, hogy egy-két hétig összekapja magát, de aki ilyen, az nagyon nem is fog változni.
Az én párom érdekes, de amit ígért be is tartotta, pedig ő is rendetlen volt.
Mondjuk én nem is vagyok elvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!