Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számon kérhetem? Vagy ez még nem az a helyzet?
Nem voltunk kapcsolatban konkrétan, csak ismerkedtünk találkozgattunk azt is ritkán kb havonta mert,én ekkor külföldön voltam fél éveig. De most kiderült, hogy ezalatt kapcsolatban volt egy nővel, barátnője volt. Ez most utólag derült ki.Szerinte túl lihegem a dolgot mert nem voltunk akkor még együtt..
Szerintetek valóban nincs jogom számon kérni és ezek után "elhagyni"?
N/22
Ha nem voltatok kapcsolatban, havonta találkoztatok, és nem is hitegetett, akkor nem hozd fel. Ez így inkább csak egy barátság volt akkor, és később lett kapcsolat.
Attól, hogy valaki kapcsolatban él még szerezhet új barátokat (nem 2. párt csak barátot).
23:58 vagyok
ezért írtam, hogy "Ha"
a nap mint napi találkozások és a fűzögetés egészen más tészta
Nem hagytam bizonytalanságban. Úgy terveztük, hogy haza jövök és akkor majd elmélyítjük jobban a dolgokat.
De az hogy miközben ezt tervezte neki volt valakije.. borzasztóan megalázó számomra és haragszom rá. Ugyanakkor szeretem. :(
Szerintem hagyd ott, hiába "szereted", ő nem szeret igazán Téged, mert nem tisztelt meg azzal, hogy nyílt lapokkal játsszon. Nem vesz komolyan, ilyen emberrel én nem terveznék hosszútávra...
Alapból nem lehet komoly ember.:P
Higgy nekem, én sokszor megbocsátottam már sok embernek, elnyomtam magamban a rossz érzéseket... hát nagyon nem kellett volna, sok szenvedéstől kíméltem volna meg magam...
Te légy okosabb,mint én voltam és becsüld Magad!:)
Szerintem ha benned van az érzés, hogy szereted, akkor még egy esélyt igazán adhatnál kettőtöknek.
Hogy derült ki a dolog? Ő mondta el?
Én azt gondolom, hogy akkor még nem volt ez olyan komoly kettőtök között. Most pedig veled van, nem igaz? Tehát téged akar. Ne legyél túl büszke, az sosem kedvez a szerelemnek. De csak akkor maradj vele, ha őszintén megtudsz neki bocsátani( akkor még nem voltál hivatalosan a barátnője, úgyhogy szerintem nincs jogod követelőzni, sőt elárulom, később sem lesz, mindenki szabad ember, azt csinál amit jónak lát, max viseli a következményét) és nem fogod minden második veszekedéskor a szemére hányni. Ezt neked kell tudnod, hiszen Te ismered magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!