Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nekem is legyen végre barátom?
19 éves lány vagyok és eddig még sosem volt barátom. A családom, a barátaim szerint nem vagyok csúnya, okos is vagyok (nem beképzeltségből) de nagyon kevés az önbizalmam, valahogy olyan görcsös vagyok, vagy nem is tudom...
Sosem tudtam pasizni, ismerkedni, a fiúk rám sem néztek. Aztán tavaly végre valahára megtört a jég, egy fiú végre nőként tekintett rám, de végül szakítottam vele (egyéb okok miaatt) Nagyon megviselt, egyrészt mert szerettem másrészt mert úgy érzem, elszalasztottam életem egyetlen esélyét.
Ha elmegyünk a csajokkal bulizni, "arra" bezzeg még én is kellenék, de nekem egy PÁRkapcsolatra van szükségem, összeszorúl a szívem, ha meglátok egy boldog párt csókolózni az utcán és nem tudom, mi a baj velem.
Közben meg persze azt érzem, hogy nem vagyok normális, ennyi idősen... még felnőtt szűz lesz belőlem a végén.
Vélemények?
Helló.
Ne párkapcsolatot keress, hanem pasit. Lehet, hogy annyira szép vagy, hogy a fiúk meg sem mernek közelíteni (nem vicc, tényleg a kissé középszerűbb csajok felé közelítenek, mert ők meg bátorítanak mosollyal, viselkedéssel, mivel tudják, valahogy ki kell egészíteni a szépséget)
Szóval, ha nem fogadod el, hogy "arra" kellenél, nem fogsz megismerni senkit... Még egy nyíltan nyomulós fiú is jobb a semminél, mivel gyakorolnod kell a pasizást... Engedd, hadd nyomuljon, akár szexeljetek is, csak a célt ne feledd! Mindig, minden körülmények között keresd az igazit.
Kedves kérdező! Ennyire ne nézd semmibe magad! A gondolkodásmódod a helyén van, és hidd el normális, ha egy kicsit is görcsölsz az első igazi miatt. Ott már régen nem stimmel valami, ha egy kicsit sem izgulsz. Próbáld magad egy kicsit ellazítani. Ez nekem is bevált, habár nagyon komoly kapcsolatom még nem volt, és most is egyedül vagyok. Ne add fel ilyen könnyen.
Arról, hogy csinos vagy-e vagy sem, csak úgy tudok dönteni, ha küldesz magadról egy képet (akár privátban). DE megjegyzem számomra a külső nem minden. Azzal már alapból szimpatikus vagy szerintem a normálisabb férfiak számára, hogy nem adod magad egykönnyen egyéjszakás kapcsolatokba. Ez máris egy plusz pont, és még nem is láttalak...
20/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!