Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre barátom?

Figyelt kérdés
Olyan barátot szeretnék aki hisz legalább egy picit Istenben, mert vallásos vagyok. Olyan jó lenne ha valaki szeretne engem. 21/L
2011. júl. 13. 19:45
1 2 3 4
 1/33 Xixis ***** válasza:

attól h itt nyafogsz még nem fog megjönni a szőke herceg fehér lovon :/

nah mind1 a kérdésedre is válaszolok:

majd 1* lesz :D

2011. júl. 13. 19:48
 2/33 anonim ***** válasza:

:S

Miért kell, hogy ő is higyjen istenben? Ha nem igazán hívő, akkor nem is ember, nem potenciális társ?

Azt mondom, várhatsz még...

22/F

2011. júl. 13. 19:49
 3/33 A kérdező kommentje:
De nekem fontos hogy legyen hite:) mert akkor nem fogjuk megérteni egymást.
2011. júl. 13. 19:51
 4/33 anonim válasza:
ez egy elég nehéz szituáció, mert az ilyen lány nem nagyon jár el sehova, családcentrikus is. és gondolom falusi vagy
2011. júl. 13. 19:52
 5/33 A kérdező kommentje:
Városi vagyok de nem szeretek bulizni.
2011. júl. 13. 19:53
 6/33 anonim ***** válasza:
Arra várhatsz még vagy 30-40 éves korodig:D
2011. júl. 13. 19:54
 7/33 anonim ***** válasza:

Mirt nem jársz olyan társaságba ahol vallásos emberek is megfrdulnak?

De azt ne kérd a pasitol hogy házadágig nincs szex meg ilyen, mert ezzel elzavarod, és szerintem is fanatikus dolog ez.

2011. júl. 13. 19:55
 8/33 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hogy nezel ki, remelem nem talalod sertönek a hozzaszolasom, mert nem ez a celom, de ugy gondolom, h az, h vallasos vagy nem kellene akadalyt görditsen a tarsas kapcsolatok utjaba.

a vallasod feltehetöleg nem zarja ki, hogy adj magadra, hogy csinosan öltözködj stb..nyilvan ezzel sok paraszt figyelmet is felkeltheted, de ne add meg az örömet senkinek, h ö valogathasson.. vedd a kezedbe az iranyitast, ettöl meg nem teszel semmi rosszat, nem artasz senkinek.

az ember tarsas leny, nem hit es vallalossag kerdese, h megtalalod-e a megfelelö embert. :)

es csak, hogy stilusosan zarjam(es ertelmet adjak az elsö mondatomban megfogalmazott bocsanatkeresnek)

ha mas nem is, isten szeret teged! :D

20L

2011. júl. 13. 19:55
 9/33 Xixis ***** válasza:

mért ne értenétek már meg egymást???

most komolyan ne legyél már ilyen szűk látókörű...

ha kimozdulsz otthonról előbb vagy utóbb találsz valakit

2011. júl. 13. 19:56
 10/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. júl. 13. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!