Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre barátom?

Figyelt kérdés
Olyan barátot szeretnék aki hisz legalább egy picit Istenben, mert vallásos vagyok. Olyan jó lenne ha valaki szeretne engem. 21/L
2011. júl. 13. 19:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Én hiszek, de nem kellenék neked, mert csúnya vagyok.
2011. júl. 13. 20:06
 12/33 anonim ***** válasza:

A barátnőm hívő, én nagyon nem. Mégis jól megvagyunk négy éve. Az tény, hogy ezt az egy témát nem szabad erőltetnünk, mert nagyon nem értünk egyet, csak vita van belőle. (ha csak erről lenne képes beszélni, akkor eleve veszett ügy lenne, két hétig se működne a kapcsolat)

A házasság előtti szexmentesség meg nagyon nem javasolt. Egy egészséges fiúnak sem jönne be hosszú távon.

2011. júl. 13. 20:17
 13/33 A kérdező kommentje:
És olyan srácok még léteznek akiknek nem a szex a legfontosabb (hanem elég egy csók egy ölelés)?
2011. júl. 13. 20:27
 14/33 anonim ***** válasza:
Léteznek, de egy jóképű srác ezt nem fogja bevállalni miattad, mert bármikor talál olyan lányt, akivel szexelhet is.
2011. júl. 13. 20:29
 15/33 anonim ***** válasza:

Beleolvasgatva a válaszokba sokan nem is értik hogy miért fontos a hit. Nekem is volt már olyan kapcsolatom, hogy a barátnőm nem hitt Istenben, én pedig igen. Ebből voltak vitáink is, de nem erőltettük a beszélgetést. A kapcsolat a végére ellaposodott és vége lett. Azóta gyakorlatilag egyedül vagyok és rájöttem hogy nekem is legalább egy olyan nő kéne akinek van fogalma Istenről.

A mai világgal ez a baj egyébként, elistentelenedett, de ebbe nem mennék most bele...

21/F

2011. júl. 13. 20:29
 16/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Ennyire hihetetlen, hogy nem csak a szex kell egy pasinak??? (Persze kell az is, de lehet h nem az az első)
2011. júl. 13. 20:32
 17/33 A kérdező kommentje:
Olyan kellene aki vallásos, jóképű és nagyon szeret. De ilyenek nem nagyon léteznek:(
2011. júl. 13. 20:40
 18/33 anonim ***** válasza:

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a szexen kívül más is kell egy férfinak. :-P

Egy fiatal férfiban tombolnak a hormonok, szereti a szexet. És tegyük hozzá, hogy elképesztően jó dolog. Mindkét félnek. Főleg, ha szeretik egymást. Szóval felfoghatatlan, hogy miért állnak ellen az ösztönöknek. Nem azt mondom, hogy azonnal egymás ágyában kell kikötni, de a szex az kell. Mondjuk egy fél év - egy év még kibírható simán. De ha ezután sem érzed úgy, hogy rá akarsz mászni, és iszonyatossan hu-hu.... :-D Szóval ha bizonyos idő után sem vágysz rá, akkor ott gond van. Akkor meg minek a házasságra várni? Az majd úgyis jön magától.

2011. júl. 13. 20:43
 19/33 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 13. 20:47
 20/33 A kérdező kommentje:
Na hát egyszer csak találok egy hozzám valót... vagy ő talál meg engem:)
2011. júl. 13. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!