Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? 18L
Figyelt kérdés
1éve megismertem egy srácot, nagyon aranyos meg helyes..olyan szinten helyes, hogy ismeretlenül azt gondoltam, elérhetetlen..ő mindenkit megkap, miért én kellenék neki, ezért nem foglalkoztam vele. Megismertem jobban mert 1társaságggal jártunk bulizni, akkor mindig panaszkodott, hogy x idő alatt hány csaj nem jött neki össze, meg nehogy azt higyjem, hogy sorban állnak előtte a nők, mert inkább átbasszák. Mondom, egy normális pasi..aki még jól is néz ki, kedves, van humora...msneztünk sokáig, találkozgattunk. 1ideje nem beszél velem, de én se keresem. Haverja azt mondta nekem, hogy bejövök neki , de nem akar kapcsolatot. Most megtudtam, hogy rajtam kívül van még csaj akin vacilál. A legjobb az egészben pedig az, hogy egy csajszinak mindennap ír facebookon üzenőfalra mindenhova...az összes képéhez hozzászólt már..és a csajt én nem tudom megnézni, letiltott. Én ezeket nem láttam, a csajra sem tudok rákeresni. Levagyok tiltva nála 100%, de nem értem, mire fel?! Nem ismerjük egymást.2011. júl. 13. 01:35
1/2 anonim válasza:
Ne jöjj rá, hogy hány csajt hiteget még ugyanezzel a trükkel?
2/2 anonim válasza:
ne keresd, hagyd békén, ha te kellesz neki lépni fog!
de ha keres, ne légy vele ellenszenves.. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!