Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Amikor 15 éves voltam, megismerkedtem egy 34 éves férfival. Mondanom sem kell, megérintette a lelkem, a stílusával,a határozottságával,a modorával.. Ámbár kételkedtem erkölcsössége,őszintesége hitelességében,így tartózkodni kezdtem tőle.. Kis idő múlva mikor már 'majdnem' sikerült teljesen kiverni a fejemből, felkeresett és akkor már nem bírtam neki ellenállni. Összejöttünk, a szüleim elfogadták, mert addig nem volt kapcsolatom,lehetett volna, és engem mindig is érettebbnek találtak az átlagnál. Így beleegyeztek a kapcsolatba, csak érdekes volt hogy édesapámnak a volt munkatársa volt, kicsi koromban vett nekem ajándékokat, aztán kis idő múlva úgy nézett rám, mint egy nőre.Állítása szerint, teljesen megbabonáztam, tisztában volt vele hogy őrült, de nem tudott nekem ellenállni, a viselkedésemnek, a külsőmnek... Fél évet vártunk a szexel, akkor már 16 voltam mikor elvesztettem. Vélemény?

Pedofília?Korai?Nem illünk össze?

2011. nov. 7. 15:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
59%
Azt, hogy nyomoronc vagy és a pofád is nagy :D
2011. nov. 7. 15:22
 2/38 anonim ***** válasza:
Hát, erre csak annyit tudok mondani hogy Gratulálok...
2011. nov. 7. 15:23
 3/38 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas, és visszataszító.
2011. nov. 7. 15:27
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem álltam volna össze egy ennyivel idősebb férfival. Túl nagy a korkülönbség. Mégha érettebbnek is tartod magad az átlagnál, az, hogy le is feküdtél vele, ennek ellenkezőjét bizonyítja. Főleg, hogy első kapcsolatod. Tapasztalatlan vagy a szerelem terén, ezért habarodtál bele ilyen könnyen. Az pedig, hogy ő vonzódik egy gyerekhez... szerintem egy kissé beteges. Én ezt ellenzem.
2011. nov. 7. 15:28
 5/38 A kérdező kommentje:
És miért?
2011. nov. 7. 15:28
 6/38 anonim ***** válasza:

mi ez fake!!

vagy ha igaz egy oltárira nagy ri**nc vagy sztem, és a szüleid sem egy komplettek.

2011. nov. 7. 15:29
 7/38 A kérdező kommentje:
Fél évet vártunk a szexel. Szerintem 16 évesen jobb, hogy egy tapasztaltabb férfivel veszítettem el.Sajnos, 15-6 évesen is úgy viselkedtem, néztem ki mint egy felnőtt. Nem igazán volt gyerekkorom.
2011. nov. 7. 15:30
 8/38 anonim ***** válasza:

a csávónak gratulálok eredeti pedo maci, élete kúrása volt.

Te meg szánalmas vagy hogy így vélekedsz a szexről ennyi idősen. Később úgy is megbánod....majd rájössz mindenre...

2011. nov. 7. 15:31
 9/38 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, nem bántam meg semmit. Tavaly jöttem össze(19 évesen) egy másik férfival, ő is idősebb, 29.
2011. nov. 7. 15:32
 10/38 anonim ***** válasza:
Hát, hogy tapasztaltabb... Én akkor is egy korombelivel tettem volna. Pedofíliának számít, ha jól tudom, mert még kiskorú vagy. Ezért le is csukhatják. Attól méghogy úgy nézel ki, mint egy felnőtt, még nem vagy az. Gyerek vagy, mint írtam nincs sok tapasztalatod a szerelem terén, ezért egy kedveskedő felnőttbe is beleszeretsz. Tudom, én is ilyen voltam. Aki egy kicsit kedves volt hozzám, már azt gondoltam, hogy szerelmes belém. De ez így jól is van, hogy nem vagy tapasztalt, mert ennyi idősen érthető. Jobb, mintha egy egész focicsapattal lefeküdtél volna. De szerintem később nagyon megfogod bánni, hogy egy felnőtt férfival tetted meg.
2011. nov. 7. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!