Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah, erről mit gondoltok?
Amikor 15 éves voltam, megismerkedtem egy 34 éves férfival. Mondanom sem kell, megérintette a lelkem, a stílusával,a határozottságával,a modorával.. Ámbár kételkedtem erkölcsössége,őszintesége hitelességében,így tartózkodni kezdtem tőle.. Kis idő múlva mikor már 'majdnem' sikerült teljesen kiverni a fejemből, felkeresett és akkor már nem bírtam neki ellenállni. Összejöttünk, a szüleim elfogadták, mert addig nem volt kapcsolatom,lehetett volna, és engem mindig is érettebbnek találtak az átlagnál. Így beleegyeztek a kapcsolatba, csak érdekes volt hogy édesapámnak a volt munkatársa volt, kicsi koromban vett nekem ajándékokat, aztán kis idő múlva úgy nézett rám, mint egy nőre.Állítása szerint, teljesen megbabonáztam, tisztában volt vele hogy őrült, de nem tudott nekem ellenállni, a viselkedésemnek, a külsőmnek... Fél évet vártunk a szexel, akkor már 16 voltam mikor elvesztettem. Vélemény?
Pedofília?Korai?Nem illünk össze?
jó hogy mondod elfelejtettem oda írni 21 vagyok!
Nem mardosásnak indult az írás de aki támad azt le kell oltani hogy lehessen vele normálisan beszélni.
jó szakmát választottál jó leszel a hivatásodban ha elvégzed, mert tapasztalt vagy a" sérültek terén".
Nem csalódtál benne írtad, amit nem értek... személyiség zavaros gyermek voltál... a szüleid igen is felelősek benne, adtak volna inkább könyvet a kezedbe mint....öö munkatársat..
Mind1 idő kell hozzá és apránként feldolgozod....
Nem vagy valami szimpatikus, a történet sem az. Én úgy gondolom, hogyha a lányodnak engednéd, hogy 15-16 éves korában lefeküdjön egy 34 éves férfival, aki csak pár évvel fiatalabb a lányod apjánál, és jó szemmel néznéd a viszonyukat, akkor rendben van az egész.
Tényleg csak provokáció céljából írtad ki a kérdést, hiszen tisztában vagy vele főleg, hogy pszichológusnak tanulsz, hogy a legtöbb ember elítéli a harmincas férfi, tizenéves lány kapcsolatát.
Én úgy gondolom, hogy az ember akkor legyen együtt a párjával, ha az életét el tudja vele képzelni. Mivel érettebbnek vallottad magad a korodnál, gondolom tisztában voltál azzal, hogy amúgy is nehéz egy kapcsolatot megtartani hosszú ideig, nemhogy egy olyan kapcsolatot, ahol a párod az apád lehetne, ráadásul neked az első szexuális élményed is.
Nem minden tizenéves srác bunkó, figyelmetlen, érzéketlen, bulizós és részeges. Nem minden tizenéves srác tapasztalatlan, sőt, egyre inkább tapasztaltak, tehát ez az érv butaság. Ráadásul a te korodban(vagy inkább a mi korunkban, mert 20 éves vagyok) sokkal kevésbé volt "divat" a party és a bulizások.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy te engednéd-e majd a 15 éves lányodnak, hogy egy olyan férfival éljen szexuális életet, aki csak pár évvel lesz fiatalabb a majdani férjednél?
Szerintem az apakomplexus nem kifogás, mentség arra, hogy apád korabeli barátod van, miközben kiskorú van. Ennyi erővel a pedofília, nekrofília, vagy akármi lehetne jogos, mert arra vágysz és ezért megteszed?
Mióta is tanulsz pszichológiát? Mert attól még, hogy arra a szakra jársz, nem leszel profi egyből. Majd ha elvégezted a bsc-t, msc-t, akkor majd használhatod érvként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!