Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Amikor 15 éves voltam, megismerkedtem egy 34 éves férfival. Mondanom sem kell, megérintette a lelkem, a stílusával,a határozottságával,a modorával.. Ámbár kételkedtem erkölcsössége,őszintesége hitelességében,így tartózkodni kezdtem tőle.. Kis idő múlva mikor már 'majdnem' sikerült teljesen kiverni a fejemből, felkeresett és akkor már nem bírtam neki ellenállni. Összejöttünk, a szüleim elfogadták, mert addig nem volt kapcsolatom,lehetett volna, és engem mindig is érettebbnek találtak az átlagnál. Így beleegyeztek a kapcsolatba, csak érdekes volt hogy édesapámnak a volt munkatársa volt, kicsi koromban vett nekem ajándékokat, aztán kis idő múlva úgy nézett rám, mint egy nőre.Állítása szerint, teljesen megbabonáztam, tisztában volt vele hogy őrült, de nem tudott nekem ellenállni, a viselkedésemnek, a külsőmnek... Fél évet vártunk a szexel, akkor már 16 voltam mikor elvesztettem. Vélemény?

Pedofília?Korai?Nem illünk össze?

2011. nov. 7. 15:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
41%
*kiskorú vagy*
2011. nov. 7. 17:08
 32/38 A kérdező kommentje:
Második éve, de már gimnáziumban is tanultam pszichológiát.. A látottakból,tanultakból ítélve, ha egy szülő tiltja a gyerekét bárminemű megbotránkoztató cselekvéstől, a gyerek azért is megteszi, sőt(!), még inkább megszegi a felállított szabályokat. Ha a szülő teret enged neki,'hadd szárnyaljon' címszóval, az esetek döntő többségében a fiatal nem él vissza a felé fordított bizalommal.Könnyű a gyerekeket kezelni, a felnőtteket még inkább.. Mindennek meg van a nyitja,valahol,valakiben. :)
2011. nov. 7. 17:23
 33/38 A kérdező kommentje:
napietus : Nem kötözködtem, csupán tanácsot adtam. Mert így valóban egy tini leányzó benyomását kelted, a kisbetűs mondatkezdéseddel. :)
2011. nov. 7. 17:25
 34/38 anonim ***** válasza:

A többire is reagálhatnál..:)

Amúgy igazad van részben, de manapság egyre kevésbé függ a gyerek viselkedése a család által felállított szabályoktól.

A többire is reagálj légyszi!

2011. nov. 7. 17:35
 35/38 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, megengedném a gyerekemnek. Szigorú körülmények között fogom nevelni, az biztos. De hagyom, hogy hadd érvényesüljenek az elképzelései,vágyai, mindaddig, amíg rossz irányba nem terelődik a gyerek egyedfejlődése.Lesznek elvárásaim, de attól függetlenül, ÉLNI fog. :)
2011. nov. 7. 17:41
 36/38 anonim ***** válasza:

Vélemény?? tessék:

1., ennyi idősen egy ennyi idős pasassal??? nem vagy/vagytok normálisak

2., a szüleidnek gratula hogy belementek, bár nehezen tudom elképzelni...amikor én 17 voltam a 9 korkülönbséget sokalták, DE! azóta is együtt vagyunk több mint 4 éve...szal nem csak kihasznált

3., Pedofil, korai és nem illetek össze...

4., gondolkozz el egy kicsit...egy ennyi idős ffi általában már szeretne ilyenkor gyereket...Te hova fogsz neki szülni ennyi idősen? Egy ilyen korú embernek igényei vannak, hogy fogod megadni neki???

5., szerintem csak kapuzárási pánik nála, úgyhogy nyugodj meg, nem sokára beléd un és talál egy korban hozzá illőt, érettebb nőt és majd meghív a lagzira.

6., büszke lehetsz magadra...

L21

2011. nov. 7. 19:54
 37/38 anonim ***** válasza:
4-5. pontot visszavonom...utána láttam egy későbbi kiirásodba hogy vége ennek a "kapcsolatnak2 és hogy már 20 vagy...
2011. nov. 7. 19:57
 38/38 A kérdező kommentje:
1,5 évig voltunk együtt. Nincs mit hozzáfűznöm. :) Nem a szexre épült a kapcsolat.
2011. nov. 7. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!