Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah, erről mit gondoltok?
Amikor 15 éves voltam, megismerkedtem egy 34 éves férfival. Mondanom sem kell, megérintette a lelkem, a stílusával,a határozottságával,a modorával.. Ámbár kételkedtem erkölcsössége,őszintesége hitelességében,így tartózkodni kezdtem tőle.. Kis idő múlva mikor már 'majdnem' sikerült teljesen kiverni a fejemből, felkeresett és akkor már nem bírtam neki ellenállni. Összejöttünk, a szüleim elfogadták, mert addig nem volt kapcsolatom,lehetett volna, és engem mindig is érettebbnek találtak az átlagnál. Így beleegyeztek a kapcsolatba, csak érdekes volt hogy édesapámnak a volt munkatársa volt, kicsi koromban vett nekem ajándékokat, aztán kis idő múlva úgy nézett rám, mint egy nőre.Állítása szerint, teljesen megbabonáztam, tisztában volt vele hogy őrült, de nem tudott nekem ellenállni, a viselkedésemnek, a külsőmnek... Fél évet vártunk a szexel, akkor már 16 voltam mikor elvesztettem. Vélemény?
Pedofília?Korai?Nem illünk össze?
na kezded bevallani mert lelki beteg lettél a gyerekkorodtól...
sztem keress fel egy pszichológust akivel átsegíted magad ezen a hülyeségeden.
15 éves gyereket akkor sem kellett volna hagyni a szülőknek hogy egy pedofil szétrakja....
túlságosan a végleteket látod... rengetegen tudnak normálisan gondolkodni, és várni a szexel, párkapcsolatot normálisan kialakítani, és felelősség teljesen gondolkodni.
Az hogy páran az utcán piálnak vagy miket mondasz a tiéd is abba a kategóriába tartozik a negatívumokhoz, te nem ittál te kúr*ál, oltogathatsz mindenkit, csak a véleményt írják meg neked, kérdés írásánál várható a negatív véleményezés is.
t normális, hogy "belszerettél" (bár nem az érettség, hanem az apakomplexus jele), de az nem normális, hogy ő 34 évsen mgdugott egy 15 évs kislányt! az meg még annyira se, hogy a szülid hagyták...engem s kefélt egy flnőtt se tinikoromban, mégsem kódorogtam részegen, beszívva az utcán...neked nem vvolt se eszed, se tartásod, előbbi legalább a szüleidnek kellett volna, hogy legyn...én apám lelőtte és elásta volna azt a munkatársát, aki akár rám, akár a hugomra rámozdul ennyi idős korunkban...de minimum, hogy a házába többé nem tehette volna a lábát...
a mostani kapcsolatoddal smmi gond, hiszen az 2 felnőtt embr, nem pedig egy felnőtt és egy gyrek kapcsolata.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!