Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ennyire féltékeny?
Soha nem volt jellemző rám a túlzott féltékenység. A mostani páromnál azomban, még magamon is meglepődök. Állandóan féltékenykedek, nem érzem a "biztos" helyemet mellette, idegesít az a rengeteg nő aki körülveszi...jó pasi és rengetegen körül rajongják...Tudom, hogy én vagyok a barátnője, de tőle nem érzem a megerősítést, hogy ez valóban így van.
Hogy tudnék változtatni magamon?
meegcsaal..meegcsaal..
na jó nem biztos. :D de 50% XD
Szerintem nem veled van a baj...
Nekem is volt már ilyen b.nőőm és szeretik kihasználni hogy milyen jóó pasik és szeretik a láyoktóól a bókokat kapni.^^
Ne légy féltékeny, ha kiderül hogy megcsal, akkor csinálj úgy hogy te "erős vagy" és dobd ... ha szeret akkor úgyis visszajön, vagy bocsánatot kér . ha meg nem , nemis szeret akkkoor semmi értelme =/ :')))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!