Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan utasítsam vissza a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam vissza a srácot?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 hónapja igen intenzív a "kapcsolatom". Semmi sem történt még közöttünk; találkoztunk egy párszor, msn, stb... Bennem viszont az elmúlt napokban tudatosult, hogy egyáltalán, semmit sem szeretnék ettől a fiútól. Helyes, aranyos, de egyrészt nem vagyunk egymáshoz illőek, másrészt pedig akárhogy is próbálkozok, nem tudom túltenni magam az exemen. Hogyan kell egy ilyen helyzetet kezelni? Mit és hogyan mondjak a srácnak? Segítsetek, légysz!
2011. júl. 12. 12:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ez pont fordítva van, ti lányok vagytok azok, akik nem látnak túl a külsőségeken. Ha jól néz ki a srác, belsőre is megszépül a szemetekben, ha ronda, akkor meg nem is érdekel a belseje. Ahány lányt ismerek, mind ilyen.
2011. júl. 15. 11:49
 32/34 anonim ***** válasza:
A személyiség nagyon fontos és a stílus. Természetesen a kinézet is számít sokat. Szerintem mindegy, hogy ki férfi és ki nő, mindenkinek számít a külső is. Nyílván, ha valaki szép vannak olyanok, akik abba a hiábába esnek, hogy jónak is gondolják. Viszont olyanról is halottam, hogy elsőnek ronda a volna az első, de a belső megszépítette. Tök mindegy.
2011. júl. 15. 12:18
 33/34 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs kisugárzás. Ha van is, nem megfoghatatlan. Te neked tetszik meg valami, neked fogalmazódik meg valami a tudatodban, ami pozitív. Vagy valami biokémia f..gról lehet szó. De fölösleges ezen vitatkozni. Brámi lehet. Adddig amíg meg valaki testalakthoz, hajszínhez stb... köti a szépséget, addig azzal nincs értelme vitatkozni bármiről.
2011. júl. 15. 12:21
 34/34 anonim ***** válasza:
A lelket most ne vegyük bele, mert arról is fölösleges vitatkozni, hogy mi.
2011. júl. 15. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!