Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan utasítsam vissza a srácot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam vissza a srácot?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 hónapja igen intenzív a "kapcsolatom". Semmi sem történt még közöttünk; találkoztunk egy párszor, msn, stb... Bennem viszont az elmúlt napokban tudatosult, hogy egyáltalán, semmit sem szeretnék ettől a fiútól. Helyes, aranyos, de egyrészt nem vagyunk egymáshoz illőek, másrészt pedig akárhogy is próbálkozok, nem tudom túltenni magam az exemen. Hogyan kell egy ilyen helyzetet kezelni? Mit és hogyan mondjak a srácnak? Segítsetek, légysz!
2011. júl. 12. 12:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Én is a társkeresőt ajánlanám Neked.:))

Ki kell tudni szűrni, ki az akivel érdemes szóbaállni, és ki az, akivel nem.

Semmit nem veszíthetsz vele.:))

2011. júl. 12. 13:45
 22/34 anonim ***** válasza:
Próbáltam. Kb. 20 lányból 1 ír vissza, volt akivel találkoztam is, de élőben azoknak se tetszettem, akiknek képen igen. És igenis van ronda ember: aki nem tetszik senkinek.
2011. júl. 12. 14:30
 23/34 A kérdező kommentje:
ebben a hónapban 9. hónapja, hogy szakítottunk... ami pedig a felszínességet illeti, szerintem nem lehet általánosítani. egyáltalán nem! sőt! az én példám is azt mutatja, hogy igenis, nem lehet csak a külsőségekre alapozni. ez a srác is van olyan helyes, mint a volt barátom, csak egyszerűen az a belső plussz, az a kisugárzás, vagy tudjátok mit, az hiányzik a legjobban, amilyen én voltam a barátom mellett. emellett a srác mellett csak egy lány vagyok; a volt barátom mellett A nő lehettem...
2011. júl. 12. 15:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Ha hiányzik a "kisugárzás", az azt jelenti, h nincs olyan helyes. Kisugárzás = kinézet.
2011. júl. 12. 18:05
 25/34 Smartguy86 ***** válasza:
Csak tudod, kérdező, azt, hogy te mennyire vagy nő, nem a pasid határozza meg! Egy nő sosem máshoz képes nő, hanem saját magához képest! Akinek pasira van szüksége ahhoz, hogy nő lehessen, az kapcsolatfüggő, és nem szerelmes! Többek között ez lehetett az oka annak, hogy vége lett a kapcsolatodnak. Nem tudom a részleteket, de sejtem, hogy megcsalás volt a dologban...
2011. júl. 13. 07:03
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem jött képbe semmilyen harmadik személy, szimplán nem tudtunk együtt működni, mint ahogyan azt egy kapcsolatban kell a nőnek és a férfinak. A kisugárzás pedig egészen más, mint a kinézet! Az belülről árad!
2011. júl. 13. 11:56
 27/34 anonim ***** válasza:
Kisugárzás nem létezik. Ti nők ezt csak bebeszélitek magatoknak, h ne kelljen bevallani, h a külseje tetszik a pasinak. Máskülönben vajon miért mindig a legjobban kinéző férfiaknak lenne a legjobb "kisugárzásuk"?
2011. júl. 13. 19:14
 28/34 A kérdező kommentje:
Na látod, ez egy órási tévhit! A kisugárzás pont arról szól, gogy egy nem olyan helyes srác vonzóvá válik válik számodra. Mert van benne valami megfoghatatlan, valami olyan, ami mondjuk egy tökéletes arcvonással vagy testtel rendelkező srácban nincs!
2011. júl. 14. 22:22
 29/34 anonim ***** válasza:
Ez akkora kamu szöveg! Mégis milyen érzékszerveddel érzékeled a kisugárzást? Megmondom, azt az érzést a saját tudatalattid kelti benned, ha tetszik vmi a srác külsejében.
2011. júl. 15. 07:40
 30/34 A kérdező kommentje:
maradjunk annyiban, hogy te pasi vagy és pasi aggyal gondolkozol! Mert nektek, valóban csak az számít, hogy mekkorák a lány cickói, feneke; azon belül csak nagyon ritkán láttok! (: talán ezért nem érted azt, amiről én beszélek!
2011. júl. 15. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!