Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osztálytárssal járni? Belemené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárssal járni? Belemenétek? Hogy utasitsam vissza?

Figyelt kérdés
Tudom h szeret az egyik osztálytársam, de nem tudom ha megmondja hogy reagáljak. Kicsit érzek többet mint barátság. L/16
2009. szept. 20. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sztem járj vele, sokan vannak úgy h több hónap után lesznek csak szerelmesek a párjukba:) Én is hasonló helyzetben vok, te hol laksz?:)
2009. szept. 20. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak kicsit? ezt először elkéne döntsed h. szereted e.. mert osztálytárs nem mindig jó nehogy ellened fordítsa az osztályt ha szakítanátok .. velem előfordult középsuliba.., De ezt te kell eldöntsed! 17L
2009. szept. 20. 19:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Debrecenbe lakok.

De ha szakitunk mi lesz? Nem leszünk többet barátok és még nézhatjük egymást..

2009. szept. 20. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen ám csak dehogy kitalájon valami csúnya dolgot rólad hogy besározzon..
2009. szept. 20. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Biztos nem járnék vele..Ismered a mondást.Ne szarj oda ahonnan enni kapsz.
2009. szept. 20. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel 2 napja voltunk egy évesek és 3 éve vagyunk osztálytársak:D:D:D:D!!!!!!!!
2009. szept. 20. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ne járj vele, sok bonyodalomtól kíméled meg magad. Gondolj bele, ha szakítanátok, akkor is egy osztályba kéne járni, az meg elég necces. Másrészt a kapcsolatotok a társaitok szeme előtt zajlik, az meg nem jó:S
2009. szept. 20. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem ajánlom, hogy járjatok. 5 éves gimibe járok, ez az utolsó évem. Van egy nagyon csinos lány osztálytársam, aki egy nagyon helyes fiú osztálytársammal járt, álompár voltak, nagyon édesek, négy évig voltak együtt, gyakorlatilag az egész suli alatt, most utolsó évben szakítottak, a lány egy másik osztálytársunkkal jött össze. Ne tudd meg, mekkora káosz és "örihari" megy egész nap, meg sárdobálás... Szerintem nem kell ez neked, ha még azt sem tudod, hogy szereted-e, vagy nem.

Ha úgy érzed, hogy szereted, és egy jól működő, tartós kapcsolat lehet a dologból, belevághatsz, de készülj fel, hogy a szakítás és az utána lévő idő valószínűtlen, hogy szép lesz.

2009. szept. 20. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
csak ha meg van az érzés hogy igen, ő az igazi. ha acsak szimplán szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor nem
2009. szept. 20. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha tudod, hogy vagytok olyan normálisak, hogy kezelni tudjatok egy esetleges szakítást is. Értékeld azt, ahogyan az ilyen helyzeteket kezeled.

Én egyetemen összejöttem egy szaktársammal, kolisok vagyunk, ugyanazokra az órákra járunk, és most szakított velem egy év után. Szuperül megvagyunk egymás mellett - bár nekem fáj, de tudom kezelni - és ez kell is mert minden barát, kedvenc szórakozóhely stb közös...

2009. szept. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!