Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsam vissza a lányt úgy, hogy ne sértsem meg?
Van egy lány a suliban, aki nagyon rendes, sokat hülyülünk együtt, mindig van valami közös témánk és a baráti körünk is kb. megegyezik. Ez a lány ma vallott szerelmet nekem msn-en. Sajnos hihetetlenül ronda, egyáltalán nem ad magára, szinte akkora bajsza van, mint egy serdülő fiúnak. :S
Nagyon érzékeny csaj és nem szeretném megbántani. Azt nem mondhatom neki, hogy "Bocs, de hihetetlenül ronda vagy!" Ti hogyan mondanátok el neki? 18/F A lány 17 éves.
"Figyelj, nem akarlak megbántani, de én csak barátként kedvellek" Szerintem ez teljesen korrekt, én ezen nem tudnék besértődni...
16L
"Tán csodállak, ámde nem szeretlek, S képzetem hegyvölgyedet nem járja."
Mond meg neki egyszerűen hogy nem akarod, akárhogy is mondod mindenképpen rosszul fog esni neki, de majd kiheveri, ilyen esetben az egyenes válasz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!