Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsak vissza egy pasit, hogy ne sértsem meg?
Mondtam, hogy ez nem hiszem, hogy működne, erre visszakérdez, hogy miért is nem? Azt csak nem mondhatom, hogy bocs nem, mert csúnya vagy meg buta is :P
Kreatív válaszok is jöhetnek :)))
1. Ne haragudj de még nem vagyok túl a volt pasimon
2. Bocsi de nincs most időm és energiám egy kapcsolatra mert nehéz a suli, sok a munka. Nem fér bele.
3. Leszbikus vagy
4. Amikor udvarolt neked lefeküdtél egy másik sráccal ( ez tuti kikészíti de talán kiábrándul belőled )
5. Magas vagy hozzám/ alacsony vagy hozzám
6. A volt pasidra emlékeztet akit nagyon nem szeretsz
7. Túl jó hozzád
8. Legyünk barátok
9. Nincs meg a szikra és neked az egyből jön, ha van jövője a dolognak
10. A fent leírtak kombinációi :D
"Azt csak nem mondhatom, hogy bocs nem, mert csúnya vagy meg buta is :P "
Miért nem mondhatod? A csajok sosem képesek igazat mondani? Még mindig jobb egy kíméletlennek tűnő őszinte válasz, mint a sok gagyi mellébeszélés, meg vetítés.
Dobd be a szokásos "legyünk barátok", "nem érdemellek meg", "most nem fér bele az életembe egy kapcsolat" maszlagot.
Nehéz helyzet, mert attól is függ hogy milyen a viszonyotok, ismeritek-e egymást közelebbről. Ha ismered, akkor nagy az esélye hogy megsértődik, vagy neadjisten megutál... Sajnos tapasztalat.
De ha nem ismered közelebbről, akkor mondhatod egyszerűen azt, hogy nem illünk össze, nem keltetted fel az érdeklődésemet, ilyesmik, azért próbálj meg tapintatos és óvatos lenni.
16/L
húúú hát ehhez legalább egy szociológia diploma kell ám...
nem mondod ki a csúnyát --> de kimondod, hogy "nem tetszel"
nem mondod, hogy buta --> "nem értjük meg egymást"
ez olyan bonyolult? nem értem ezeket a hülye kérdéseket, "hogy mondjam meg neki hogy ne bántsam meg..."
gondolj bele, hogy ha te lennél az ő helyében mi lenne jobb, ha valami átlátszó gagyi szar szöveget kapnál a szemed közé, esetleg ha valaki őszintén, ugyanakkor mégis finoman megmondaná mi a helyzet? ez olyan ku*rva nehéz nektek nőknek? esetleg itt senkinek sincs érzelmi intelligenciája? vagy mi a fa*sz van?
mond ez neki:
nincs jó humorod
nincs sok pénzed
nincs jó autód
nincs igényes divatos ruhád
alacsonyabb vagy nálam 5 cm-rel
Túl magas vagy nekem
túl vékony vagy nekem
túl kövér
kissé komolytalannak tűnsz
kissé komolynak tűnsz, sőt nagyon is
nem szép a mosolyod
nincs közös témánk
nem vagy jó az ágyban
mert szűz vagy
mert tapasztalatlan vagy
mert határozatlan vagy
mert nem vagy férfias
túlságosan érzelgős vagy
mert más a zenei ízlésed
mert túlságosan csendes
és nyugodt vagy
mert nincs főiskolai vagy egyetemi diplomád
szakmunkásokkal nem kezdek
túlságosan érzéketlennek tuskónak tűnsz
túlságosan is szőrős vagy
és még sorolhatnám...
valahogy a lányok ennyi mindent vesznek figyelembe, biztos ki tudod magad magyarázni... nem csodálom hogy megőrülnek a pasik a nőktől..
Én azt szoktam mondani hogy nem vagyunk 1 hullámhosszon meg egyébként is nekem nem jösz be.
Ha megkérdezi hogy mert milyen pasi jön be?
Akkor mond azt hogy nem tudom de te biztos nem és kész.
"Figyelj,ne haragudj meg,de nekem nem tetszel,hülyíteni meg nem akarlak."15/L
Jobb mint a hazugság.. Képzeld magad a helyébe, mit várnál el inkább?Azt,hogy mondják meg szépen,finoman,hogy nem vagy az esete vagy a képedbe hazudjanak és tudod csak azért mondják ezt,hogy nehogy megbántsanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!