Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostani barátom hogy is mondjam nem borotválja magát ott len! Vagyis a farkát igen meg felette de alatta a golyóknál már nem:S És engem nagyon zavar! Hogy vezessem rá hogy ne sértsem meg, hogy a golyóit is alatta is szedje le a szőrt?
Mondd meg neki finoman.
Egyébként meg mennyi kényes pics@ szaladgál.. tényleg a nők tehetnek arról, hogy ma már nem férfiak vannak, hanem csupasz, öntetszelgő, lányos, trendi fiúkák....
Jah... Az első válaszolónak igaza van. Egy férfi legyen férfi ott lent is, s nem pedig vmi topmodell "cicafiú", am meg mondjuk, őszintén megmondom, én nem is merném borotválni azon a részen, mert félek, hogy elvágok vmit, s utána vége férfiúi pályafutásomnak :D
22/F
Hogy vezesd rá? MOND MEG NEKI :D
Ez miért olyan bonyolult a nőknek?
Én tiszta szőrös vagyok, van hónaljkutyám is.
Ja és nincs is jobb, mint a "dzsungel"-ben barangolni :D
Értelmi szinted = helyesírásod
Hidd el, hogy 20 éve nem zavart volna, ha egy pasi szőrös. Csak te is egy trendi, önálló gondolatoktól mentes, felszínes libácska vagy.
Egyébként a férfihoz hozzátartozik a szőrösség, míg egy lányhoz nem annyira, így a szőrös punci hasonlatod nem passzentos.
Egyébként nekem a szőrös puncival sincs semmi bajom, sőt.
Mondd meg a "párodnak", hogy ha nem borotválja le magát, kidobod. Úgy járna a legjobban.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!