Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar titeket ha egy pasinak nem szőrös a teste, csak a végtagjai? (Nem azért mert borotválja, hanem mert nem nő rajta szőr)
Se mellkas se intim hely se hónalj se semmi? :O
Amúgy ha hónalj nem szőrős az nem gáz)sőt,akkor irigyellek is),az intim hely nem nagy baj ha nem szőrős,bár a kicsit szőrős jobban bejön,a mellkas meg ha dzsungeles,akkor tud szexi is lenni szőrösen,de az se gáz annyira csupaszon.Ne félj,ha valaki szeret,nem fogja az zavarni hogy "nincs szőröd"
18/L
Ha természetesen ilyen azzal semmi baj.
De azért csak van valami ritkás piheszőrzet nem?
Az az undorító, ha le van borotválva a mellkasa, háta, attól viszolygok.
Örülj neki hogy a hátad meg a segged nem szőrős, elég undorító tud lenni....
21L
Egyébként szerintem még fiatal vagy, majd 5-6 év múlva szerintem sokkal szőrösebb leszel ám. :) 10 év múlva meg mégjobban. :D
Az arcodon ha csak kevés van és gyenge és zavar, borotváld csak, attól megerősödik. :) Szerintem mondjuk nagyon szexi egy kis szakáll. :D
3 naponta az nekem sok, kb. hetente 1szer szoktam.
Bár nekem pajesz vonalban nő egy 2 cmes csíkban az állig, meg a nyakamon egy kevés és bajusz, ami középen nem nő.
Volt egy osztályttársam, aki megborotválkozott reggel, délutánra már borostás volt az arca.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!