Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostani barátom hogy is mondjam nem borotválja magát ott len! Vagyis a farkát igen meg felette de alatta a golyóknál már nem:S És engem nagyon zavar! Hogy vezessem rá hogy ne sértsem meg, hogy a golyóit is alatta is szedje le a szőrt?
Szia!
A pasik nem szeretik ha rá vezetik a dolgokra mert nem igazán értik meg jobban szeretik, ha nyiltan megmondod neki hogy szeretnéd, hogy ha ott is leszednéd mert téged zavar. Szerintem nem fog megsértődni.
Az én válaményem az, hogy egy pasi legyen pasi legyen ott szőrös, de persze a dzsungelt én sem szeretem, az én párom például viszább vágja főleg nyáron mert oylankor kellemetlen. Egy nőnél meg undi ha szőrös én el sem tudnám magamat képzelni szőrösen. De kinek a pap kinek a papné.
Üdv!
18/L
nem kell rávezetni, a férfiak utálják az ilyen célozgatásokat, és nem is igazán értik.
egyszerűen mondd meg neki, hogy ha már felette, meg a farkánál leszedi a szőrt, akkor miért hagyja ki a golyóit?
tedd hozzá, hogy sokkal kellemesebb neked is neki is, ha orálnál a heréivel is tudsz foglalkozni, mert nem túl jó érzés a szőrt nyalogatni.
főleg ha már leszedi a farkánál, nem értem, miért hagyja ki a heréinél:D
fordított esetben nem biztos hogy szívesen kinyalna téged, ha full szőrősen hagynád a puncidat... az sem lehet túl kellemes...
vagy borotváld le neki magad
ez baromi félelmetes, szinte úgy érzi a kezedbe adja, a kincsiet, de ugyanakkor nagyon izgató is
ja és hazsnálj pl. Wilkinson Protectort, annak a pengéi fölött kerezstben rács van, nem tudod vele megvágni a zacsiját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!