Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza a srácot?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 hónapja igen intenzív a "kapcsolatom". Semmi sem történt még közöttünk; találkoztunk egy párszor, msn, stb... Bennem viszont az elmúlt napokban tudatosult, hogy egyáltalán, semmit sem szeretnék ettől a fiútól. Helyes, aranyos, de egyrészt nem vagyunk egymáshoz illőek, másrészt pedig akárhogy is próbálkozok, nem tudom túltenni magam az exemen. Hogyan kell egy ilyen helyzetet kezelni? Mit és hogyan mondjak a srácnak? Segítsetek, légysz!2011. júl. 12. 12:24
11/34 A kérdező kommentje:
Nyilván egy srác miatt nem fogok apácának állni, de egyelőre elképzelhetetlen számomra, hogy mással legyek, vagy akár csak másra gondoljak. Időre van szükségem, azt hiszem !
2011. júl. 12. 12:46
12/34 A kérdező kommentje:
A másik dolog pedig, ami iszonyat rondán fog hangzani (bár az vesse rám az első követ, aki még nem járt ilyen cipőben), hogy "ő csak egy srác". Talán így könnyebb is lenne felfogni. Mindenképp szemtől szemben szeretnék majd vele beszélni, de most szánalomból, meg "meg nem bántásből" nem lehet mindenkivel jóban lenni. Figyelembe kellene vennem, hogy nekem mi a legjobb?!
2011. júl. 12. 12:49
13/34 Smartguy86 válasza:
Ha megengedsz egy véleményt: nem hiszem, hogy jó ötlet akár egy lehetőséget is elszalasztani amiatt, mert a volt barátod miatt bánkódsz. Hiszen ha működött volna, akkor még együtt lennél vele. Minimum az volt a helyzet, hogy te a fejedet a homokba dugtad, mikor arra gondoltál, hogy valami nem okés. Most meg, mikor végre kiszabadultál az ördögi körből ami a saját magad feladásából és a boldogság kereséséből állt... Megadatik, hogy saját magadra koncentrálhatsz, újra nőnek érezheted magad, és van is egy fiú, akivel jól érzed magad... Hát szerintem a legnagyobb hülyeség húzni az időt - a saját idődet - és búslakodni, mikor végre boldog lehetnél!
14/34 A kérdező kommentje:
óóó, drága utolsó! annyira ez a kettősség van bennem. de egyszerűen nem tudok erre a srácra koncentrálni! pedig szerettem volna, de nem érzek semmi plusszt, semmi bizsergést, vagy hiányt, ha nem vagyunk együtt.
2011. júl. 12. 12:55
15/34 Smartguy86 válasza:
Oké :) Nem mondom, hogy ebbe menj bele egyből. Csak azt, hogy ez az "idő kell" dolog ne legyen az, hogy most egyedül maradsz egy ideig. Dobd be magad, ismerkedj és ha van valaki, aki tetszik, akkor ne add fel ilyen fura indokkal, hogy a volt pasid jár a fejedben. Őt verd ki onnan! Az már elmúlt, nem is volt tökéletes...
16/34 anonim válasza:
Mikor szakított veled a barátod?
17/34 anonim válasza:
Mondjuk így: "Bocsi, de nem akarok tőled semmit, mert nem nézel ki olyan jól, mint az exem." Lényeg az őszinteség!
18/34 Smartguy86 válasza:
65% - Te nagyon ki vagy akadva a külsőségeken :D Volt pár felszínes csaj, akinél bepróbálkoztál, és azóta ez a szent igazság, hogy mindenki felszínes. De amúgy nem!
Mellesleg nem te voltál 66%, aki pár hete még azt szajkózta, hogy minden nő csak a pénzre bukik? :D
19/34 anonim válasza:
Nem pár csajnál próbálkoztam be, hanem épp elégnél ahhoz, h kijelentsem, minden csaj felszínes. Egy se volt soha, akit ne zavart volna, h ronda vagyok.
Amúgy nem hiszem h én voltam, sztem a külső több csajnak számít, mint a pénz ;)
20/34 Smartguy86 válasza:
Társkeresőt próbáltad? Legtöbbeknek bejön, akik nem hülyék és képesek emberi kommunikációra. Ronda ember meg nincs! Ezt már megbeszéltük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!