Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? :' ( L/14
Vártuk a barátommal (F/14) hogy kimenjünk a fesztiválra ... az elején jó is volt... de nem nagyon akarta megfogni a kezem, mintha félne felvállalni,.. pedig itt lett volna az alakalom, aztán azt mondta elmegy pénzt kérni a szüleitől erre ott maradt háromnegyed órára az egyik haverjával és amikor jöttek vissza a haverjával hozzám se szólt a barátom, hogy most miért tűnt el ennyi időre.. és ráadásul még ő nézett rám szomorú szemekkel ilyen merengősen. Aztán sokat volt még ezzel a haverjával de az meg hazament. Nem sokat beszéltünk.. én próbáltam kezdeményezni kézfogást.. nem hajlott erre a dologra. Tiszta fáradt volt. Aztán a végén volt vele kicsit jobb de ott is fura volt hogy néha elült mellőlem.
Tudom hogy szeret de nem fér a fejembe hogy hogy csinálhat velem ilyet aki ennyire szereti mint én :// Megakarom vele beszélni.... de de akkor se értem miért csinál ilyeneket..
Lehet mégse szeret.
Vagy ennyire szégyenlős.
Beszélj vele, hátha kiderül mi az ok, de bármi legyen, kitartás!
sajnos én is azt gondolom, h szivtak picit, füves cigiztek.
tedd azt, h ne foglalkozz vele, mindenkinek az kell, ami nincs. ha látja, h jól elvagy nélküle, hidd el, nem fog neki tetszeni, és menni fog utánnad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!