Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? :' ( L/14

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? :' ( L/14

Figyelt kérdés

Vártuk a barátommal (F/14) hogy kimenjünk a fesztiválra ... az elején jó is volt... de nem nagyon akarta megfogni a kezem, mintha félne felvállalni,.. pedig itt lett volna az alakalom, aztán azt mondta elmegy pénzt kérni a szüleitől erre ott maradt háromnegyed órára az egyik haverjával és amikor jöttek vissza a haverjával hozzám se szólt a barátom, hogy most miért tűnt el ennyi időre.. és ráadásul még ő nézett rám szomorú szemekkel ilyen merengősen. Aztán sokat volt még ezzel a haverjával de az meg hazament. Nem sokat beszéltünk.. én próbáltam kezdeményezni kézfogást.. nem hajlott erre a dologra. Tiszta fáradt volt. Aztán a végén volt vele kicsit jobb de ott is fura volt hogy néha elült mellőlem.

Tudom hogy szeret de nem fér a fejembe hogy hogy csinálhat velem ilyet aki ennyire szereti mint én :// Megakarom vele beszélni.... de de akkor se értem miért csinál ilyeneket..

2011. júl. 10. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos más se :S
2011. júl. 10. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, azért csinálja, mert 14 éves. Ne várj tőle sírig tartó szerelmet, én abban is kételkednék, hogy szeret-e téged. Szerintem csak azért van barátnője, mert ezzel felvághat meg menőzhet, de amikor ki is kéne mutatni a dolgokat már nyuszi.
2011. júl. 10. 11:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérnék segítőbb válaszokat :/
2011. júl. 10. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet mégse szeret.

Vagy ennyire szégyenlős.

Beszélj vele, hátha kiderül mi az ok, de bármi legyen, kitartás!

2011. júl. 10. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Tiszta fáradt volt,biztos drogos a haverjával együtt.
2011. júl. 10. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól érzed,hogy nem mer felvállalni!Egyrészt,mert gyerek még,másrészt,mert nem olyan biztos az,hogy szeret Téged.Végül pedig,érthető,ha kellene is Neki barátnő,meg nem is,hiszen kamasz még,dolgoznak a hormonok,vágyik a szerelemre,viszont vágyik a szabadságra és a haverok társaságára is,a bulizásra,és a csavargásra a haveri körrel.
2011. júl. 10. 11:18
 7/8 A kérdező kommentje:
dehogy drogos -.-...
2011. júl. 10. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:

sajnos én is azt gondolom, h szivtak picit, füves cigiztek.

tedd azt, h ne foglalkozz vele, mindenkinek az kell, ami nincs. ha látja, h jól elvagy nélküle, hidd el, nem fog neki tetszeni, és menni fog utánnad.

2011. júl. 10. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!