Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Benneteket megvédett már a pasitok, ha igen hogyan történt? Ha nem akkor csalódtatok? Az én pasim nem védene meg, miért ilyen?
18éves lány vagyok a barátom 20éves. 4hónapja járunk.
azt mondja szeret és ha valaki bánt engem akkor szoljak neki és beszél vele, vagy ha a helyzet megkívánná megvédene. Nemrég volt egy balhé a legjobb barátja és köztem, ő is ottvolt. a haverja tulajdonképpen ugy beszélt velem mint a kutyával a barátom csak annyit mondott neki "fejezd már be!"
Semmi egyebet. De azt mondta leül vele beszélgetni hogy állítson magán...hát nem nagyon hiszem el hogy megteszi.
Olyan mintha olykor keresné a kifogásokat hogy ezért nem védett meg mert nem hallotta meg stb.
DE AKKOR MINEK MONDJA HOGY MEGVÉDENE??? AZTHITTEM HA ENGEM SZERET VALAKI KIÁLL MELLETTEM!
Ez a szituáció, próbatétele is egyben a kapcsolatotoknak.
Primitív megközelítés az, hogy aki engem ismer, az ne ismerjen senki mást, - persze, ez szélsőséges megfogalmazás, de ez a felfogás lényege.
A másik "aranyszabály", hogy aki menni akar, azt hagyni kell, - úgy sem lesz köszönet abban, ha "véres verejtékkel tartunk meg" valakit...
Előfordulhat az is, hogy a barátod barátnője titokban reménykedett abban valaha, hogy összejön a barátoddal, és vagy reménykedik azóta is, vagy a sorozatos kudarcoknak köszönhetően lett ilyen jóindulatú mindenkivel, aki kapcsolatba kerül vele és ellentétes nemű.
Nem áll távol ez a megközelítés az átlagos magyar ember mentalitásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!