Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Benneteket megvédett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Benneteket megvédett már a pasitok, ha igen hogyan történt? Ha nem akkor csalódtatok? Az én pasim nem védene meg, miért ilyen?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok a barátom 20éves. 4hónapja járunk.

azt mondja szeret és ha valaki bánt engem akkor szoljak neki és beszél vele, vagy ha a helyzet megkívánná megvédene. Nemrég volt egy balhé a legjobb barátja és köztem, ő is ottvolt. a haverja tulajdonképpen ugy beszélt velem mint a kutyával a barátom csak annyit mondott neki "fejezd már be!"

Semmi egyebet. De azt mondta leül vele beszélgetni hogy állítson magán...hát nem nagyon hiszem el hogy megteszi.

Olyan mintha olykor keresné a kifogásokat hogy ezért nem védett meg mert nem hallotta meg stb.

DE AKKOR MINEK MONDJA HOGY MEGVÉDENE??? AZTHITTEM HA ENGEM SZERET VALAKI KIÁLL MELLETTEM!

2011. júl. 8. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
76%

Jézusom... felnőtt ember vagy.. szerintem a barátod is így gondolja, és ezért "nem tett többet" érted. Szerintem ő azt hitte hogy el tudod magad a dolgaid intézni, azért van a szád. Szerintem nem kellene ennyire "kalitkába" zárnod a barátod. Már csak arra a kérdésedre értem hogy mi van ha kibékül a haverjával. Szerintem egy nőnek egy kapcsolatban nem az a dolga hogy szétválassza a barátokat, hanem "beilleszkedjen" a társaságba, ergó, új barátokat szerez ezzel. Szerintem át kellene a helyzetet gondolnod, és beszélgetni. Azért van szánk hogy kifejezzük azokat a dolgokat, amiket mozdulatokkal nem lehet érzékeltetni. A másik meg az hogy nem a barátodnak kellene leülni a haverjával beszélni, hanem pont hogy neked. Attól hogy egy pár vagytok a barátoddal, nem azt jelenti hogy ez olyan dolog amibe nagyon bele kellene folynia, hiszen ha 6 éve barátok... nem kellene egy kapcsolat miatt felrúgni a barátságot, és neked sem kellene ebben 'segédkezet nyújtani..'

Ne érts félre, nem megbántani akartalak, csak a véleményem írtam le. Szó kimondó ember vagyok.

További szép napot.

19/L

2011. júl. 8. 15:37
 32/51 anonim ***** válasza:
76%

Tudod kérdező nem kell mindent verekedéssel elintézni,ha egy kicsit erélyesebben rászólsz valakire,plán egy olyanra akit ismersz,abból már veszi a lapot és ráadásul veled maradt utána,nem értem hogy mi a gondod!?

Igen vannak szituk amikor el kerülhetetlen a verekedés ahogy az egyik hozzá szóló írta!De ez nem az a helyzet volt szerintem!Amikor megtámadnak az utcán mondjuk téged és én is ott vagyok,na ott már ütném ahol érem,de ez nem az helyzet volt ahol bármi ilyesminek kellett volna történnie!

2011. júl. 8. 15:37
 33/51 anonim ***** válasza:
40%

"Nekem most őszintén nem jut eszembe más alternatíva a verekedésre. Az mit ér, ha valaki rosszat mond a nőre, aztán erre a pasija visszaszól valami hű de durvát? Attól még a dolog nincs megtorolva, senki sem ijed meg a szavaktól.

"A nőd egy büdös kurwa, tegnap minden haveromat szopta, nem is rosszul! Jól nyel!" Erre mit reagál a pali? "Anyád jobban nyel!" Hatalmas visszavágás, és nem védte meg a nő becsületét.

Nem vagyok verekedéspárti, de van alkalom, amikor nem lehet elkerülni."

neki van igaza, de ma egy pali még rászólni se mer senkire, akkor se ha a csaját tapizza épp.

az a mai módi h a nő védje meg magát ahogy tudja, nehogy a palinak kelljen valami kockázatot vállalnia. szánalom generáció

2011. júl. 8. 15:40
 34/51 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes felvetés, ha igaz lenne, akkor folyamatosan tömegverekedések lennének. Tök jó lenne!
2011. júl. 8. 15:44
 35/51 anonim ***** válasza:
49%
A 15:17-es válaszommal mi volt a probléma,hogy le kellett húzni? Csak kérdezem,mert komolyan érdekelne.
2011. júl. 8. 15:45
 36/51 anonim ***** válasza:
41%

De azt még mindig nem tudjuk, hogy a haverja mit mondott a kérdezőnek!Vagy, hogy miért beszélt vele úgy mint egy kutyával!?

Erre azért én nagyon kíváncsi lennék ám!!!

Mert lehet senkinek nincs igaza, mert ha tök indokolatlan volt a csúnya beszéd, akkor az az igaz barát nem igaz barát, mert nem képes elfogadni azt, hogy a barátja kivel van együtt!!!

2011. júl. 8. 15:45
 37/51 anonim ***** válasza:
41%
15:40 üdv az egyenjogúság világában
2011. júl. 8. 15:46
 38/51 anonim ***** válasza:
48%

Most őszintén, mit reagálnának az itt jelen levő, magukat férfinak nevező egyének arra, ha egy másik férfi a szemük előtt lekurwázná a párjukat, elmondaná mindennek, és hogy így meg úgy kefélt vele? Vagy pl egy exe zaklatná így? Ráhagynátok az illetőre? És nem hagyná abba, folyamatosan terjesztené ezeket a dolgokat.

Mit tennétek?

2011. júl. 8. 15:48
 39/51 anonim ***** válasza:
70%

"Most őszintén, mit reagálnának az itt jelen levő, magukat férfinak nevező egyének arra, ha egy másik férfi a szemük előtt lekurwázná a párjukat, elmondaná mindennek, és hogy így meg úgy kefélt vele? Vagy pl egy exe zaklatná így? Ráhagynátok az illetőre? És nem hagyná abba, folyamatosan terjesztené ezeket a dolgokat.

Mit tennétek?"

Én szétverném a fejét az biztos. De nem lenne szükség rá, mert a barátnőm hamarabb verné szét a fejét :) Mondom, zsák a foltját, egy olyan csaj, aki magát nem tudja megvédeni, milyen alapon vár el bármit is a fiújától?! Majd ha lesz alapja, akkor lehetnek elvárásai is.

18/F

2011. júl. 8. 15:51
 40/51 anonim ***** válasza:
44%
De ez olyan visszás dolog: Ha nem tudja megvédeni magát, én sem védem meg? Ne már.
2011. júl. 8. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!