Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Benneteket megvédett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Benneteket megvédett már a pasitok, ha igen hogyan történt? Ha nem akkor csalódtatok? Az én pasim nem védene meg, miért ilyen?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok a barátom 20éves. 4hónapja járunk.

azt mondja szeret és ha valaki bánt engem akkor szoljak neki és beszél vele, vagy ha a helyzet megkívánná megvédene. Nemrég volt egy balhé a legjobb barátja és köztem, ő is ottvolt. a haverja tulajdonképpen ugy beszélt velem mint a kutyával a barátom csak annyit mondott neki "fejezd már be!"

Semmi egyebet. De azt mondta leül vele beszélgetni hogy állítson magán...hát nem nagyon hiszem el hogy megteszi.

Olyan mintha olykor keresné a kifogásokat hogy ezért nem védett meg mert nem hallotta meg stb.

DE AKKOR MINEK MONDJA HOGY MEGVÉDENE??? AZTHITTEM HA ENGEM SZERET VALAKI KIÁLL MELLETTEM!

2011. júl. 8. 14:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
76%
Igen már 11 éve az anyjától és az apjától.Akkor jöttünk össze nagyon szerettük egymást a családja ellenezte és mikor jöttek a szokásos bunkó viselkedéssel megmondta a szemükbe vagy elfogadnak vagy befejezi velük örökre mert bárhogy kavarnak nem tudják őt tőlem elszakítani mert engem szeret.A mai napig itt cseng ahogy mondta és ugyanugy meghatódok ahogy visszagondok.A húgától meg védett a nagynénjétől mindenkitől:)Imádom:)És ez a mai napig igy van már 11 éve:)Bárki bánt mégha ahátam mögött is harcol értem:)De ez oda vissza merje valaki bántani mint egy farkas a kölykéért támadok.
2011. júl. 8. 15:04
 12/51 anonim ***** válasza:
10%
Én egyetértek a kérdezővel! Nekem se esne jól, ha a barátom egyik haverja csúnyán beszélne velem, főleg ok nélkül...Az meg még szarabbul esne, ha a barátom nem állna ki értem teljes mértékben!!
 13/51 anonim ***** válasza:
59%
A legjobb amit tehetsz, hogy otthagyod ezt a fickót. A legjobb neki... ha nem lett volna világos.
 14/51 anonim ***** válasza:
74%

Most én nem rosszból mondom, de a testvéreim meg pont az ő ellentétei . Ha valaki a feleségükre csak csúnyán néz akkor rögtön neki mennek. Vagy ha az anyjukra vagy rám rosszul néznek. Ez sem jó ám. Jól hangzik hogy megvéd de nem olyan jó a szitu mikor benne vagy.

Attól még kibékülhet a haverjával, ha tudatosítja benne hogy így nem lehet veled beszélni.

Amúgy meg nem tudhatod hogy mit mondott neki amikor te nem hallottad. Az meg hogy a friss após jelöltnek nem akar ellent mondani az természetes. Azt akarja hogy jó vélemény legyen róla. Inkább támogatnád hogy apádnál dolgozzon, kialakulna a jó kapcsolat, nem szadizná a főnök stb.. vannak előnyei hátrányai.

2011. júl. 8. 15:05
 15/51 anonim ***** válasza:
90%

Kitől - és miért - kell megvédeni egy 18 éves nőt?

Nem feltétlenül értek Veled egyet - mindenben, - mert egy fizikai támadás esetén tényleg jó, ha kiáll, - megpróbál kiállni a józan ész határain belül - egy nőért a barátja, de hogy szóban nem tudja magát megvédeni egy nő,...

Az necces.

Van más is:

Olyan nőért meg nem mozdulnék, aki arra épít, hogy jó erőben vagyok és lépten-nyomon szólogat be az utcán másoknak abból az elgondolásból, hogy "A pasim majd úgy is helyre teszi a fickót".

Nem.

Ha másokat sértegetni, provokálni van energiája egy nőnek, akkor legyen energiája elviselni a provokáció következményeit is.

Az is hozzá tartozik a dologhoz mondjuk, hogy nálam szóba se jöhet az, hogy egy ilyen életstílusú nővel kössem össze az életemet - akár csak egyetlen percre is, - mert ki nem állom az ilyen mentalitású nőket, akkor sem kellene ilyen nő, ha egyedül ő élne a Földön női minőségében.

Itt most nem Rólad volt szó, kérdező, hanem általános érvényű dolgokat írtam le.

16/51 anonim ***** válasza:
81%

"értem... de mi van ha kibékül a haverral?? Ugy értem az egyenlő azzal ha beleegyezik abba hogy mindennek elhordanak engem és ő sz*rik rá

szerintem azért lehetett volna keményebb szavakban is"

Neked tényleg komoly bajok vannak a fejeddel!

17/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te se tudod, hogy mit akarsz. Nem értelek.

Most komolyan azt várod, hogy a párod válasszon közted, és a barátja között? Hogy válasszon egy 4 hónapos kapcsolat, és egy 6 éves barátság között?

Egy valamit szerintem érdemes lesz megtanulnod. Igaz barátságban és szerelemben nem kérjük a barátunkat/párunkat arra, hogy válasszon számára két fontos dolog között.

És ha kibékül a barátjával, akkor mégis mi van? Ha mondjuk neked valamelyik barátnőd összeszólalkozna a pároddal, akkor ezek után örök harag lenne, és soha többet nem beszélnél vele? Most komolyan... Nőj már fel.

A párod kiállt melletted, és szerintem korrekt módon csinálta. Ha neked egy olyan férfi kell, aki előbb üt és csak aztán kérdez, akkor talán rossz férfit választottál.

2011. júl. 8. 15:07
 18/51 anonim ***** válasza:
16%

Nekem most őszintén nem jut eszembe más alternatíva a verekedésre. Az mit ér, ha valaki rosszat mond a nőre, aztán erre a pasija visszaszól valami hű de durvát? Attól még a dolog nincs megtorolva, senki sem ijed meg a szavaktól.

"A nőd egy büdös kurwa, tegnap minden haveromat szopta, nem is rosszul! Jól nyel!" Erre mit reagál a pali? "Anyád jobban nyel!" Hatalmas visszavágás, és nem védte meg a nő becsületét.

Nem vagyok verekedéspárti, de van alkalom, amikor nem lehet elkerülni.

2011. júl. 8. 15:08
 19/51 anonim ***** válasza:
69%

Nem hiszem hogy ez volt a szituáció...

A kérdezőnek meg egy büdös kancig@ny kéne, az mindenkire rátámad, aki csúnyán mer nézni..

2011. júl. 8. 15:09
 20/51 anonim ***** válasza:
61%
szerintem szakítsatok és jöjjél össze egy 120 kilós kopasz tetovált kidobóval, így mindketten jól jártok
2011. júl. 8. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!